Çözüldü Desktop Window Manager %100 GPU kullanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Testoeren

Decapat
Bugün bilgisayara VPN indirdikten sonra karşıma gelen bir olay. Herhangi bir programı açarken DWM %100 GPU kullanıyor anlık ve daha sonra düşüyor fakat açtığım program da bir anda %60-70 GPU kullanıyor. Sebebi nedir nasıl düzeltirim? Anlık yükselip 2-3 saniye 70-80'de geziyor bazen 100 oluyor.

1667671407656.png

1667671326215.png

Ayrıca bu olaydan önce virüs taraması yaptım, 73 detected dosya buldu hepsini de sildim.

Çözüm
Çok teşekkür ederim kardeşim şimdi maksimum %10 kullanıyor fakat bu ayarı ben pcyi ilk aldığımda açmıştım o zamandan beri açıktı. Daha önce hiç bu şekilde olmamıştı sebebi ne olabilir sence?
Nvidia kullanıyorsanız son sürücüsü sorunlu. Ondan kaynaklı.
Çok teşekkür ederim kardeşim şimdi maksimum %10 kullanıyor fakat bu ayarı ben pcyi ilk aldığımda açmıştım o zamandan beri açıktı. Daha önce hiç bu şekilde olmamıştı sebebi ne olabilir sence?

Nvidia kullanıyorsanız son sürücüsü sorunlu. Ondan kaynaklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Donanım Hızlandırmalı GPU seçeneğini kapatırsan düzelir ancak gerek yok görev yöneticisi yanlış gösteriyor aslında okadar gpu kullanmamakta sakıncalı bir durum yok yani açık bırakabilirsin nvdianın son sürücülerinden dolayı yanlış gösteriyor sadece

Technopat Haberler

Geri
Yukarı