Despec Bilgisayar'a Ürün Nasıl Kargolanır?

Vasc

Kilopat
Katılım
7 Ekim 2018
Mesajlar
1.674
Makaleler
1
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kullandığım kulaklığı garantiye göndereceğim. Despec Bilgisayar'ın ana sayfasından mesaj oluşturdum fakat dönüş olmadı. Anlaşmalı kargolarını ve kargo kodunu almak istiyorum. Ne yapmalıyım?
 
Satın aldığınız firmayla iletişime geçin onlar size hem güncel servisi hemde kargo kodunu vericektir.İster mail atın ister arayın.
 
Satın aldığınız firmayla iletişime geçin onlar size hem güncel servisi hemde kargo kodunu vericektir.İster mail atın ister arayın.
İtopya'ya iade talebi açalı 7 gün oldu hala değerlendiriliyor diyor. Müşteri hizmetlerine arayıp ulaşamıyorum. İtopya ile uğraştıkça sinirden deliriyorum. O yüzden direkt olarak Despec'la görüşmem gerek.
 
Itopya ile ugrasmayin. 0850 200 2 888 bu numaradan ulasip, urunu faturasi ile birlikte gonderim saglayin. Itopya ile ugrasirsaniz sure cok uzar.
 
Aynen itopya ise sıkıntılı adeksstoredan aldığım sttel series mouseyi yolladım anında yardımcı olmuşlardı.İtopyadan aldığım k95 klavye için iki haftadır bende bekliyorum iade için itopyayı araması da dert ulaşması da.Teklos lojistik diye geçiyor du yanlış hatırlamıyorsam yurtiçi kargoyla direk onlar ödeyerek alıyordu.Kargo kodunu maille isteyin siz despec bilgisayardan onlar yönlendirir bi gün sonra muhtemelen.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı