Destek bilişim vs HB bilişim

Enes0246

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yenilenmiş iPhone alacağım destek bilişim mi tercih etmeliyim HB bilişim mi? Aralarında 2TL fiyat farkı var.

İkinci ellere güvenmiyorum ne çıkacağı belli olmuyor bir tanıdık bir buçuk yıl önce yenilenmiş aldı hâlâ sapasağlam.

Hocam eğer telefonun açılıp açılmadığını anlayabilirseniz bence 2.el daha güvenilir çünkü yenilenmiş telefonların başına ne geldiği geçmişi mechul suya düştü de mi bozuldu 10 kattan düştü de mi bozuldu da yenilediler. Ayrıyeten bazı yenilenmiş cihazlarda orijinal parça kullanmayabiliyorlar. Eğer telefonun açılıp açılmadığını anlayabilirseniz ben olsam 2. el alırım sahibi belli durumu belli.

İkinci ellere güvenmiyorum ne çıkacağı belli olmuyor bir tanıdık bir buçuk yıl önce yenilenmiş aldı hâlâ sapasağlam.

Hocam yenilenmiş telefon şans işi belki tanıdığınıza sağlam geldi size ağır hasarlı bir telefonu yenileyip gönderecekler 1 ay sonra bozulcak ve ek olarak bu yenilenme belgelerinin suyunu çıkarttı firmalar hiçbir şey yenilenmedi diye onaylı belge veriyorlar size fakat telefonun şarj girişine kadar değişmiş çıkıyor yani tavsiyem yenilenmiş telefon almayın.

Edit : Yazmayı unuttum fakat yenilenmişte sorun yaşarsanız tüketici hakimiyeti veya firma kimse sizin arkanızda durmicak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı