Steam Destek cüzdan bakiyesini karta aktarır mı?

spaceS shadow

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Steam cüzdanımda 600 TL var ve bu parayı karta aktarmak istiyorum, herhangi bir skin veya eşya alıp satmakla falan uğraşmak istemiyorum, Steam destek bu parayı kartta verir mi veya başka yolu var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, Steam cüzdanındaki bakiye Steam yoluyla karta aktaramazsınız. Tek yöntem skin vs. alıp ByNoGame gibi sitelerden skini satıp karta aktarmak.

Merhaba, Steam cüzdanımda 600 TL var ve bu parayı karta aktarmak istiyorum, herhangi bir skin veya eşya alıp satmakla falan uğraşmak istemiyorum, Steam destek bu parayı kartta verir mi veya başka yolu var mı?
Merhaba. Dediğiniz olmuyor ama başkalarına indirimli oyun satarak nakite çevirebilirsiniz.

1692638975458.png

Eğer ₺600'nı karttan Steam cüzdanına aktardıktan sonra alış veriş yapmadıysan iade edebilirsin diye biliyorum.
1.png

Ben cüzdanıma ₺40 yükledikten sonra oyun satın aldığım için iade edemiyorum ama sen cüzdanına ₺600 yükledikten sonra hiçbir harcama yapmadıysan iade edebilmen lazım. Üstteki soluk renkli İade talebinde bulunmak istiyorum yazısı tıklanabilir olacaktır. Öğrenmek için Steam hesap ayrıntılarından Satın alma geçmişini kontrol et. En üstteki işlem Steam cüzdanına para yükleme işlemiyse iade edebilmelisin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı