Elektronik Kenwood m-7000S-S Hi-Fi mikro stereo sistem Bluetooth, USB, CD ve radyo dab+ veya FM ile 10.943 TL

Ben de şu aralar ses sistemi arayışındayım. Bütçe 5-6 bin TL. Bütçemi aşmasaydı düşünebilirdim. Teknoloji o kadar gelişti lakin şu ses sistemleri yıllardır hala seçenekler çok az.

Sizin 5k ya aldığınız ve beğenmediğiniz hangi logitech ses sistemi hocam?

Son düzenleme:
Ben de şu aralar ses sistemi arayışındayım. Bütçe 5-6 bin TL. Bütçemi aşmasaydı düşünebilirdim. Teknoloji o kadar gelişti lakin şu ses sistemleri yıllardır hala seçenekler çok az.

Sizin 5k ya aldığınız ve beğenmediğiniz hangi logitech ses sistemi hocam?
Bu zamanda ses için alınacak en mantıklı cihaz soundbar. Geçen yıl 6 bine Grundig in 280W gücünde soundbarını almıştım çok memnunum. Evim müstakil kafama göre sesi açıyorum ortalığı yıkıyor.

@cengizovic Logitech Z407 2+1 80 W Kablosuz Hoparlör hocam...

Ses boğuk çıkıyor... Jabra Elite 5 kulaklık ile müzik dinledikten sonra bu hoparlörde bir şey açarsam inan ki hiç sarmıyor...
İade edecektim n11.com'dan aldım iade almadılar.

Son düzenleme:
@cengizovic Logitech Z407 2+1 80 W Kablosuz Hoparlör hocam...

Ses boğuk çıkıyor... Jabra Elite 5 kulaklık ile müzik dinledikten sonra bu hoparlörde bir şey açarsam inan ki hiç sarmıyor...
İade edecektim n11.com'dan aldım iade almadılar.
Hadi ya hocam çok mu boğuk?
Ben de en sonunda Z407 için karar kılmıştım. Z533 kronik kontrolcu sıkıntısı olduğu için.

USB ile bağlayınca daha iyi diyenler olmuştu. DAC falan kullanabilirsiniz hocam. Bir de analartın ses kartı da önemli tabi. Ben 1 haftadır sabah akşam araştırıyorum. Tiz konusunda bazıları çok iyi diyor bazıları boğuk vs.

Ses yüksekliği nasıl peki hocam?

@cengizovic Ses yüksekliği tatmin edici boyutta (evde son ses kullanılmaz %30 evde ) ona sözümüz yok; ama ses boğuk maalesef USB kablosu ile bağlı ama boğuk...
İlle'de alacaksan iade edebileceğin siteden al n11.com'dan alma derim. Müzik aletlerinin sesinin netliğini konuşmuyorum bile direk ses(sözcük sesleri) bile boğuk...

Son düzenleme:
@cengizovic Ses yüksekliği tatmin edici boyutta (evde son ses kullanılmaz %30 evde ) ona sözümüz yok; ama ses boğuk maalesef USB kablosu ile bağlı ama boğuk...
İlle'de alacaksan iade edebileceğin siteden al n11.com'dan alma derim. Müzik aletlerinin sesinin netliğini konuşmuyorum bile direk ses(sözcük sesleri) bile boğuk...
Bende genelde Türkçe şarkılar dinliyorum. Rap, rock, türkü falan. Şimdi çekimser kaldım hocam. Valla o kadar az seçenek var ki ses sistemlerinde; daha iyileri 12-20k. 5 ay taksitli alacaktım Pazaramada mediamarkt üzerinden alacağım. Bir deneyelim hocam şansımızı.

Buraya da 2 tane konu açtım kimse cevap vermedi. Z407 kullanan kişilere soruyorum hep.

@NicksizDEDE bir de hocam buraya eski konulardan birisine birisi yazmıştı. Anakartın ses kartına göre kalite artıyormuş. Bir kişi harici ses kartıyla boğukluğunu giderdiğini falan söylemişti belki işinize yarar bu bilgi. Eski mesajlarda z407 diye aratırsanız çıkar.

Bu zamanda ses için alınacak en mantıklı cihaz soundbar. Geçen yıl 6 bine Grundig in 280W gücünde soundbarını almıştım çok memnunum. Evim müstakil kafama göre sesi açıyorum ortalığı yıkıyor.
Müzik için soundbar alınmaz. Soundbarı film ağırlıklı kullanıyorsanız alabilirsiniz ki ben öyle yaptım. Ama acaba 2 li stereo set mi alsaydım sonra ileride subwoofer eklerdim diye de düşünmedim değil. Ama fazla müzik dinleyen birisi olmadığım için biraz tereddüt yaşasam da bu kararı verdim.

Tabi bu soundbarların müziklerde çok kötü olacağı anlamına gelmez bir çok kişiye yeterli gelebilir de. Ama iyi bir ses sisteminde müzik dinlediğinizde yani o farkı gösterecek kadar iyi bir sistemde müzik dinlediğinizde o zaman anlıyorsunuz.

Acaba alsam mı dediğim sistem bu. Çok bu işlerden anlayan birisi değilim. Belki Hifi açısından giriş seviyesi konumundadır.

Müzik için soundbar alınmaz. Soundbarı film ağırlıklı kullanıyorsanız alabilirsiniz ki ben öyle yaptım. Ama acaba 2 li stereo set mi alsaydım sonra ileride subwoofer eklerdim diye de düşünmedim değil. Ama fazla müzik dinleyen birisi olmadığım için biraz tereddüt yaşasam da bu kararı verdim.

Tabi bu soundbarların müziklerde çok kötü olacağı anlamına gelmez bir çok kişiye yeterli gelebilir de. Ama iyi bir ses sisteminde müzik dinlediğinizde yani o farkı gösterecek kadar iyi bir sistemde müzik dinlediğinizde o zaman anlıyorsunuz.

Acaba alsam mı dediğim sistem bu. Çok bu işlerden anlayan birisi değilim. Belki Hifi açısından giriş seviyesi konumundadır.

Alınır çok da güzel olur. Ben müzik ağırlıklı olarak kullanıyorum gerçekten memnunum. Çok temiz net berrak ses alabiliyorum herşey dengeli. Subwoofer ın frekans aralığı çok geniş kısık seste bile derinden bass verebiliyor. Çok ses sistemi kullandım keşke şu bu olsaydı diyeceğim bir eksiklik görmedim.

İllaki farkeder ama bilgisayara prof sistem bağlayacak durumum yok benim demek istediğim aynı paraya veya çok daha uyguna çok daha dolu cihaz alınabileceği. Pc hoparlörü artık bitti 15-20 sene önceki gibi çeşit yok. Mesela linkini verdiğin kolonların parasına ben 6-7 kat güçlü cihaz aldım. Soundbarlar birçok bağlantı seçeneği sunduğundan her amaca hizmet edebiliyor ben de tereddüt ediyordum ama çok memnun kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı