Steam Destek iade talebi gözükmüyor

• Konuyu başlatan ExX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 960

ExX

Hectopat
Daha fazla  
Steam'de cüzdanıma aktarmak için 30 TL bir oyun satın alıp cüzdanıma iade etmek için iade talebi oluşturdum fakat bu iade talebi "Steam Destek yardım taleplerimi göster" de çıkmıyor. Yardım taleplerim kapatılıyormuş. Neden?

Pek fikrim yok ama sürekli iade talebi oluşturunca bir zamandan sonra iade edemiyorsun diye hatırlıyorum öyle bir şey olabilir belki.

Hocam peki bekleme süresi var mı yoksa temelli mi oluşturamayacağım?

Yakın zamanda birçok iade talep ettiniz. Lütfen iade sisteminin oyunları denemek için olmadığını unutmayın. Eğer iade sistemini suistimal ettiğinizi anlarsak gelecekteki iadelerinizi reddedeceğiz.

Şöyle bir mesaj yolluyorlar öyle bir şey varsa. Steam ticket aç istersen 24 saatte geri dönerler.

Yakın zamanda birçok iade talep ettiniz. Lütfen iade sisteminin oyunları denemek için olmadığını unutmayın. Eğer iade sistemini suistimal ettiğinizi anlarsak gelecekteki iadelerinizi reddedeceğiz.

Şöyle bir mesaj yolluyorlar öyle bir şey varsa. Steam ticket aç istersen 24 saatte geri dönerler.
Tamamdır teşekkür ederim.

Hocam peki bekleme süresi var mı yoksa temelli mi oluşturamayacağım?
Eğer suistimal derecesine ulaşırsa İade banı yiyorsun ve ettiğin bütün iadeler reddediliyor.

Hocam Steam Destek ile iletişime geçmeye çalıştım fakat o yardım talebi de kapatıldı.
Herhangi bir hata alıyor musun :D direkt kapanması garip :D Naptılar acaba direkt karalisteye mi aldılar sizi :D neyse şaka bir yana. @Thearlk146 dediği gibi bir de mail deneyin. Ama destek ticket çözmeliydi.

Herhangi bir hata alıyor musun :D direkt kapanması garip :D Naptılar acaba direkt karalisteye mi aldılar sizi :D neyse şaka bir yana. @Thearlk146 dediği gibi bir de mail deneyin. Ama destek ticket çözmeliydi.
Herhangi bir hata almıyorum. Çeşitli sürelerde yardım taleplerim kapatılıyor örneğin 4 tane açtım şuana kadar birisi 20 dakika civarında kapatıldı birisi anında birisi 10 dakika sonra kapatıldı.

Mail atmayı dene istersen.
Hocam desteğin maili nedir?

Hocam an itibari ile yan hesabımdan açtığım destek mesajı yanıtlandı ve hesabımın başka birisi tarafından ele geçirildiği, taleplerimin onun kapattığı söylendi. Şu an steam şifremi değiştirdim. Başka nasıl bir güvenlik önlemi alabilirim?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı