Steam Destek iade talebi gözükmüyor

• Konuyu başlatan ExX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 964
Herhangi bir hata almıyorum. Çeşitli sürelerde yardım taleplerim kapatılıyor örneğin 4 tane açtım şuana kadar birisi 20 dakika civarında kapatıldı birisi anında birisi 10 dakika sonra kapatıldı.

Hocam desteğin maili nedir?

Hocam an itibari ile yan hesabımdan açtığım destek mesajı yanıtlandı ve hesabımın başka birisi tarafından ele geçirildiği, taleplerimin onun kapattığı söylendi. Şu an steam şifremi değiştirdim. Başka nasıl bir güvenlik önlemi alabilirim?
2 aşamalı doğrulama.

Herhangi bir hata almıyorum. Çeşitli sürelerde yardım taleplerim kapatılıyor örneğin 4 tane açtım şuana kadar birisi 20 dakika civarında kapatıldı birisi anında birisi 10 dakika sonra kapatıldı.

Hocam desteğin maili nedir?

Hocam an itibari ile yan hesabımdan açtığım destek mesajı yanıtlandı ve hesabımın başka birisi tarafından ele geçirildiği, taleplerimin onun kapattığı söylendi. Şu an steam şifremi değiştirdim. Başka nasıl bir güvenlik önlemi alabilirim?
Ben de aynı sorundan muzdaripim. Baktım ben aldıktan sonra oyun indirime girmiş, iade talebi oluşturup, arkadaşın hesabından hediye olarak kendime aldırttım. Şimde kütüphanemde hediye olan duruyor fakat iade parası hâlâ gelmedi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı