Steam Destek mail adresi nedir?

No42

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
32 GB 3200 MHZ RAM
8 GB RTX 3050
500 GB NVME SSD
i7-11700F
Meslek
Öğrenci
Merhaba Steam hesabımı çaldırdım ne yazık ki. Çalan kişi e-postayı da değiştirmiş. Steam'e nasıl mail atabilirim? Daha önceden satın aldığım oyunların faturası vs. duruyor kanıt olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan yardım edin giriş yapamıyorum şeklinde devam edin hocam.

Böyle diyor hocam. Çalan kişi mail adresini değiştirmiş.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-06-01 131909.png
    315,9 KB · Görüntüleme: 26
Böyle diyor hocam. Çalan kişi mail adresini değiştirmiş.
Aynı olay 1 hafta önce benimde başıma geldi. Telefonuma telefon numarası değiştirildi diye bildirim gelmişti Steam'den. Sizede öyle bir sms vari bir bildirim geldi ise fotoğrafını çekin. E-postanız değişti ise hesap adınız üzerinden aramayı deneyin.

Aynı olay 1 hafta önce benimde başıma geldi. Telefonuma telefon numarası değiştirildi diye bildirim gelmişti Steam'den. Sizede öyle bir sms vari bir bildirim geldi ise fotoğrafını çekin.
Yok hocam gelmedi.

Faturalar duruyorsa hesabını geri alabilirsin.

Yok hocam gelmedi.
Hesapta hiç alışveriş yaptınız mı? Yaptıysanız hesabınızın geçmişte bağlı olduğu gmaile gidin ve herhangi bir ödeme faturasının fotoğrafını çekin. Diğer türlü hesabı kurtarabileceğiniz ihtimali söylediğim yönteme göre daha az olacaktır.

Başka bir hesap açıpta Destek ile iletişime geçince yardımcı oluyorlar. Ama illa destek ile iletişim kurmak için hesaba giriş yapmanıza gerek yok. Arkadaşımızın gösterdiği link üzerinden devam ederseniz sonuç alırsınız. Elinizde ödeme dekontları vs varsa zaten yardımcı da oluyorlar.

Faturalar duruyorsa hesabını geri alabilirsin.
Faturaları duruyor hocam satın alma bilgilerim falan hepsi duruyor. Ama steam mail adresi ne onu soruyorum. Yani o faturaları ya da kanıtları nasıl atarım steam'e?

Dekontlar faturalar vs var sorum o kanıtları steama nasıl gönderebilirim.

Yukarıda zaten belirttim. Arkadaşların attığı linke girip parolamı sıfırla diyeceksiniz ve hesap adınızla aratacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…