Çözüldü Steam Destek talebi nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lorex0

Decapat
Daha fazla  
Steam'de hesabımın çalındığı durumda nasıl destek talebi açacağımı bilmiyorum, o yüzden öğrenmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Ben şöyle deniyorum: Steam destek kısmında, Steam topluluğu kısmından açmayı biliyorum, ancak hesap çalınması durumu ile ilgili olmadığı için doğru olmadığını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam Destek Hesabım > hesabıma giriş yapmamda yardım edin > hesap kurtarmaya git > hesabım çalındı ve kurtarmak için yardıma ihtiyacım var kategorisini seçiniz.
Steam Destek hesabım > hesabıma giriş yapmamda yardım edin > hesap kurtarmaya git > hesabım çalındı ve kurtarmak için yardıma ihtiyacım var kategorisini seçiniz.

Tamam teşekkür ederim harikasınız. ❤️

Steam Destek hesabım > hesabıma giriş yapmamda yardım edin > hesap kurtarmaya git > hesabım çalındı ve kurtarmak için yardıma ihtiyacım var kategorisini seçiniz.

Ama oraya gittiğimde parolamı sıfırla seçeneği var talep açma yok ki.

Tamam teşekkür ederim harikasınız. ❤️

Ama oraya gittiğimde parolamı sıfırla seçeneği var talep açma yok ki.
Oradan ''artık bu e posta adresine erişimim yok'' seçeneğini seçip talep oluşturacaksınız. Ardından yaşadığınız sorunu detaylıca oraya yazıp belirtin gerekli tüm işlemleri sağlarlar hesap bilgilerini v.s değiştirirsiniz.

Oradan ''artık bu e posta adresine erişimim yok'' seçeneğini seçip talep oluşturacaksınız. Ardından yaşadığınız sorunu detaylıca oraya yazıp belirtin gerekli tüm işlemleri sağlarlar hesap bilgilerini v.s değiştirirsiniz.
sadece bu seçenek var

Dosya Ekleri

• resim_2025-08-18_010240502.png
    resim_2025-08-18_010240502.png
    294,8 KB · Görüntüleme: 16

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı