Çözüldü Steam Destek talebi nasıl açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

lorex0

Decapat
Daha fazla  
Steam'de hesabımın çalındığı durumda nasıl destek talebi açacağımı bilmiyorum, o yüzden öğrenmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Ben şöyle deniyorum: Steam destek kısmında, Steam topluluğu kısmından açmayı biliyorum, ancak hesap çalınması durumu ile ilgili olmadığı için doğru olmadığını düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Steam Destek Hesabım > hesabıma giriş yapmamda yardım edin > hesap kurtarmaya git > hesabım çalındı ve kurtarmak için yardıma ihtiyacım var kategorisini seçiniz.
Steam Destek Hesabım > hesabıma giriş yapmamda yardım edin > hesap kurtarmaya git > hesabım çalındı ve kurtarmak için yardıma ihtiyacım var kategorisini seçiniz.

Çözüm
Steam Destek hesabım > hesabıma giriş yapmamda yardım edin > hesap kurtarmaya git > hesabım çalındı ve kurtarmak için yardıma ihtiyacım var kategorisini seçiniz.

Tamam teşekkür ederim harikasınız.

Steam Destek hesabım > hesabıma giriş yapmamda yardım edin > hesap kurtarmaya git > hesabım çalındı ve kurtarmak için yardıma ihtiyacım var kategorisini seçiniz.

Ama oraya gittiğimde parolamı sıfırla seçeneği var talep açma yok ki.

Tamam teşekkür ederim harikasınız.

Ama oraya gittiğimde parolamı sıfırla seçeneği var talep açma yok ki.
Oradan ''artık bu e posta adresine erişimim yok'' seçeneğini seçip talep oluşturacaksınız. Ardından yaşadığınız sorunu detaylıca oraya yazıp belirtin gerekli tüm işlemleri sağlarlar hesap bilgilerini v.s değiştirirsiniz.

sadece bu seçenek var

Dosya Ekleri

• resim_2025-08-18_010240502.png
    294,8 KB · Görüntüleme: 16
Oraya hesabına ait e-posta adresinizi girin. ardından 2 seçenek çıkıcak oradan artık bu e posta adresine erişim sağlıyamıyorum diyip talep açıcaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…