Steam'de hesabımın çalındığı durumda nasıl destek talebi açacağımı bilmiyorum, o yüzden öğrenmek istiyorum. Yardımcı olur musunuz? Ben şöyle deniyorum: Steam destek kısmında, Steam topluluğu kısmından açmayı biliyorum, ancak hesap çalınması durumu ile ilgili olmadığı için doğru olmadığını düşünüyorum.
Steam Destek Hesabım > hesabıma giriş yapmamda yardım edin > hesap kurtarmaya git > hesabım çalındı ve kurtarmak için yardıma ihtiyacım var kategorisini seçiniz.
Steam Destek Hesabım > hesabıma giriş yapmamda yardım edin > hesap kurtarmaya git > hesabım çalındı ve kurtarmak için yardıma ihtiyacım var kategorisini seçiniz.
Steam Destek hesabım > hesabıma giriş yapmamda yardım edin > hesap kurtarmaya git > hesabım çalındı ve kurtarmak için yardıma ihtiyacım var kategorisini seçiniz.
Steam Destek hesabım > hesabıma giriş yapmamda yardım edin > hesap kurtarmaya git > hesabım çalındı ve kurtarmak için yardıma ihtiyacım var kategorisini seçiniz.
Oradan ''artık bu e posta adresine erişimim yok'' seçeneğini seçip talep oluşturacaksınız. Ardından yaşadığınız sorunu detaylıca oraya yazıp belirtin gerekli tüm işlemleri sağlarlar hesap bilgilerini v.s değiştirirsiniz.
Oradan ''artık bu e posta adresine erişimim yok'' seçeneğini seçip talep oluşturacaksınız. Ardından yaşadığınız sorunu detaylıca oraya yazıp belirtin gerekli tüm işlemleri sağlarlar hesap bilgilerini v.s değiştirirsiniz.
Oraya hesabına ait e-posta adresinizi girin. ardından 2 seçenek çıkıcak oradan artık bu e posta adresine erişim sağlıyamıyorum diyip talep açıcaksınız.
Oraya hesabına ait e-posta adresinizi girin. Ardından 2 seçenek çıkacak oradan artık bu e-posta adresine erişim sağlıyamıyorum deyip talep açıcaksınız.