Rockstar Games Destek talebine dönüş yapmıyor

Luxury Jokes

Femtopat
Daha fazla  
Geçen günlerde bildiğiniz üzere GTA V Enhanced çıkış yaptı. Bende uzun bir aradan sonra tekrar GTA V oynamayı yenilenmiş olmasıyla beraber daha çok istedim ve Epic Games platformundan indirip, açtım. Ancak oyun açılırken Rockstar Games hesabı giriş sekmesine attı, erişimimin artık olmadığı bir maile kod gönderiyordu. Bende çoğu kişinin yaptığı gibi araştırıp desteğe bu konu hakkında yazdım. Fişte dahil olmak üzere çoğu şeyi belirttim. Perşembe gece saatlerine yakın yazmıştım. Cumartesi sabahı bir dönüş aldım. Bana daha farklı bir doğrulama yapacaklarını, bu yüzden tekrar bu Gmail'e erişimimin olmadığını belirtmemi istediler. Bende tekrardan bu Gmail'e erişimim olmadığını, bu yüzden oyunlara giremediğimi aynı mail adresi üzerinden belirttim. Ancak geri dönüş olmadı. Daha beklemeli miyim yoksa tekrardan iletişime geçmeli miyim? 5 gün olacak ve sitelerinde 24 saatte tahmini cevap verilebileceği, forumda çoğu kişininde 2-3 gün içerisinde dönüş aldığını ve aynı sorunu kısa süre içerisinde hallettiğini fark ettim. Sizce ne yapmalıyım?

Evet ben 4 5 ay önce hile kullanmıştım 4 5 gün bekledim hesap bağı silmek için ama bekleyin dönüş atarlar ama canlı destekte var Rockstar Support kurulum kurulum yapılmıyor canlı destek en alta olacak hemen öyle sorununuzu çözerler.

Teşekkürler hocam, ama bu canlı destek olayını tam anlamadım nasıl bulabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…