HEYMİRR
Femtopat
Daha fazla
2022 yılında hesabım çalındı hesabıma kayıtlı olan mailime yeni ulaştım. Çünkü şifresini bilmiyordum. Dün Steam desteğe bir destek talebi gönderdim. İstediği bilgilerin hepsi doğruydu. Kart rakamının son 4 hanesi hesabıma kayıtlı olan ilk mail ve 10-20'ye yakın makbuz gönderdim. Gönderdiğim makbuzlar 2021 -2022 yılına ait makbuzlar ve hesabımda 2021-2022 benim elimdeydi. Neyi yanlış yaptığımı anlamış değilim. Bir tane fotoğraf örneği koydum. Diğer bütün fotoğrafları bu şekilde attım.
'Steam Destek'e ulaştığınız için teşekkür ederiz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Maalesef sağladığınız ekler, mülkiyet kanıtını doğrulamak için ihtiyaç duyduğumuz bilgileri içermiyor.
Görünüşe göre size yardımcı olabilmemiz için gerekli olan bazı bilgilere hâlâ sahip değiliz.
Bu hesap bir cüzdan kodu kullanarak bakiye eklediğinden cüzdan kodunun. JPG formatında dijital bir fotoğrafını veya taranmış hâlini bize gönderin.
Fotokopi yerine tam renkli görüntü göndermeye dikkat edin.
'Steam Destek'e ulaştığınız için teşekkür ederiz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.
Maalesef sağladığınız ekler, mülkiyet kanıtını doğrulamak için ihtiyaç duyduğumuz bilgileri içermiyor.
Görünüşe göre size yardımcı olabilmemiz için gerekli olan bazı bilgilere hâlâ sahip değiliz.
Bu hesap bir cüzdan kodu kullanarak bakiye eklediğinden cüzdan kodunun. JPG formatında dijital bir fotoğrafını veya taranmış hâlini bize gönderin.
Fotokopi yerine tam renkli görüntü göndermeye dikkat edin.
Son düzenleyen: Moderatör: