Steam Destek talebini reddetti

HEYMİRR

Femtopat
Daha fazla  
2022 yılında hesabım çalındı hesabıma kayıtlı olan mailime yeni ulaştım. Çünkü şifresini bilmiyordum. Dün Steam desteğe bir destek talebi gönderdim. İstediği bilgilerin hepsi doğruydu. Kart rakamının son 4 hanesi hesabıma kayıtlı olan ilk mail ve 10-20'ye yakın makbuz gönderdim. Gönderdiğim makbuzlar 2021 -2022 yılına ait makbuzlar ve hesabımda 2021-2022 benim elimdeydi. Neyi yanlış yaptığımı anlamış değilim. Bir tane fotoğraf örneği koydum. Diğer bütün fotoğrafları bu şekilde attım.

'Steam Destek'e ulaştığınız için teşekkür ederiz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Maalesef sağladığınız ekler, mülkiyet kanıtını doğrulamak için ihtiyaç duyduğumuz bilgileri içermiyor.

Görünüşe göre size yardımcı olabilmemiz için gerekli olan bazı bilgilere hâlâ sahip değiliz.

Bu hesap bir cüzdan kodu kullanarak bakiye eklediğinden cüzdan kodunun. JPG formatında dijital bir fotoğrafını veya taranmış hâlini bize gönderin.

Fotokopi yerine tam renkli görüntü göndermeye dikkat edin.

Ekran görüntüsü 2024-07-07 002623.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hesap bir cüzdan kodu kullanarak bakiye eklediğinden cüzdan kodunun .JPG formatında dijital bir fotoğrafını veya taranmış hâlini bize gönderin.

Sizden istenen tam olarak bu. Ekteki fotoğraf kanıt için bir anlam taşımamakta.

2022 yılında hesabım çalındı hesabıma kayıtlı olan mailime yeni ulaştım. Çünkü şifresini bilmiyordum. Dün Steam desteğe bir destek talebi gönderdim. İstediği bilgilerin hepsi doğruydu. Kart rakamının son 4 hanesi hesabıma kayıtlı olan ilk mail ve 10-20'ye yakın makbuz gönderdim. Gönderdiğim makbuzlar 2021 -2022 yılına ait makbuzlar ve hesabımda 2021-2022 benim elimdeydi. Neyi yanlış yaptığımı anlamış değilim. Bir tane fotoğraf örneği koydum. Diğer bütün fotoğrafları bu şekilde attım.

'Steam Destek'e ulaştığınız için teşekkür ederiz, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Maalesef sağladığınız ekler, mülkiyet kanıtını doğrulamak için ihtiyaç duyduğumuz bilgileri içermiyor.

Görünüşe göre size yardımcı olabilmemiz için gerekli olan bazı bilgilere hâlâ sahip değiliz.

Bu hesap bir cüzdan kodu kullanarak bakiye eklediğinden cüzdan kodunun. JPG formatında dijital bir fotoğrafını veya taranmış hâlini bize gönderin.

Fotokopi yerine tam renkli görüntü göndermeye dikkat edin.

Eki Görüntüle 2245327
Bu yaptığın destek talebini sürekli tekrarlaman gerekiyor. Yukarıda söylenildiği gibi varsa banka dekontunu da ekle. Aynı zamanda bahsedilen hesaba ait mail ile bu linke girip kopyala yapıştır yaparak başvur https://www.valvesoftware.com/tr/contact?recipient=TF+Team
Ben de bu sorunu yaşadığımda sürekli destek talebi oluşturdum. Sonuç olarak en sonunda sadece satın alım yaptığım kartın son 4 hanesini sordu.

Ben de geçen Steam Destek ile muhatap oldum. Hesabımın e-maili, şifresi, aklınıza ne gelebilirse hiçbir şeyini bilmiyordum. Sadece nicki vardı elimde. Nickini, hesap url'sini, siparişlerimde kullandığım ev adresimi, hesaba bağlı olabileceğini düşündüğüm e-posta ve telefon numaraları, üstüne zamanında hesaba sahip olduğumu kanıtlayan galeriden bulduğum fotoğraflar göndermiştim. Bayağı kafa ütülemiştim ama hesabımı verdiler. Özellikle siparişlerimde kullandığım ev adresini ve kart bilgilerimi vermek bayağı rol oynamıştı.

Bende de çalındıydı faturayı maili kart bilgilerini yazınca geri vermişlerdi. Bir de sanırım sizin attığınız tam olarak fatura değil benim faturada neredeyse tüm bilgiler ve kaç tl harcadığım falan yazıyordu

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı