Desteklemeyen bilgisayara Windows 11 yüklemek

Diski nasıl oluşturacağım? Verileri atabileceğim bir yerim yok.

D diskiniz varsa D diskine taşıyın verilerinizi zaten C diskine kuruyorsunuz Windows'u.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ne yaparsam yapayım kuramadım. 3-4 defa denedim, sabahladım, akşama kadar uğraştım olmadı. Eskiden kurduğumda 4 GB'lık bir dosya indirince yüskeltme ile, apperiases.dll mi ne onu da atınca Source'a, hop yükseltiyordu hemen tek seferde. Şimdi tam kuruyor, yeniden başlıyor, Windows 11 geliyor, güncellemeler oluyor, PC'yi kapatma diyor orada %30'da tekrar yeniden başlıyor ve devam ediyor ama %46'larda falan mavi ekran veriyor. Çözümüne de baktım denedim bir sürü şey ama olmadı. Sanırım eski sürümü indirip kurarsam olacak ve güncelleme yaparak da sorunu çözeceğim diye düşünüyorum.

Arkadaşlar, ne yaparsam yapayım kuramadım. 3-4 defa denedim, sabahladım, akşama kadar uğraştım olmadı. Eskiden kurduğumda 4 GB'lık bir dosya indirince yüskeltme ile, apperiases.dll mi ne onu da atınca Source'a, hop yükseltiyordu hemen tek seferde. Şimdi tam kuruyor, yeniden başlıyor, Windows 11 geliyor, güncellemeler oluyor, PC'yi kapatma diyor orada %30'da tekrar yeniden başlıyor ve devam ediyor ama %46'larda falan mavi ekran veriyor. Çözümüne de baktım denedim bir sürü şey ama olmadı. Sanırım eski sürümü indirip kurarsam olacak ve güncelleme yaparak da sorunu çözeceğim diye düşünüyorum.

Hocam, sistem UEFI mi BIOS mu? Benim BIOS. Yükseltme ile geçtim daha önce.

Ayrıca arkadaşlar, takılma, performans gibi uyarılar atmak yerine yardımcı olsaydınız çoktan çözebilirdik. Bin defadır diyorum arkadaşım kasma donma olmuyor bende, önceden daha düşük sistemde kullandım, artık gereksiz yere uyarmayın.

Hocam, sistem UEFI mi BIOS mu? Benim BIOS. Yükseltme ile geçtim daha önce.

MBR sistem, Windows'un Setup'ı ile yükseltme yapmaya çalışıyorum. Önceden oluyordu şimdi olmuyor.

Ayrıca arkadaşlar takılma, performans gibi uyarılar atmak yerine yardımcı olsaydınız çoktan çözebilirdik. Bin defadır diyorum arkadaşım kasma donma olmuyor bende önceden daha düşük sistemde kullandım artık gereksiz yere uyarmayın.

MBR sistem, Windows'un setupu ile yükseltme yapmaya çalışıyorum önceden oluyordu şimdi olmuyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buldum videoyu.
Ben bu video ile geçtim, istersen dene bir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buldum videoyu.
Ben bu video ile geçtim, istersen dene bir.

Hocam, böyle yaptım, onu geçtim zaten. Kurulumda yeniden başlama kısmında mavi ekran verip "bilgisayarınızda yapılan değişiklikler geri alınıyor" diyor ve Windows 10'a geri atıyor.

Hocam, böyle yaptım, onu geçtim zaten. Kurulumda yeniden başlama kısmında mavi ekran verip "bilgisayarınızda yapılan değişiklikler geri alınıyor" diyor ve Windows 10'a geri atıyor.
Hocam BIOS üzerinden USB ile kurmanız lazım. USB'ye Rufus ile yazdırırken zaten seçenek çıkıyor sistem gereksinimlerini yok say diye.

Hocam BIOS üzerinden USB ile kurmanız lazım. USB'ye Rufus ile yazdırırken zaten seçenek çıkıyor sistem gereksinimlerini yok say diye.

Öyle de beni çok uğraştıracak. D diskimdeki 3GB dosyamı nereye atacağım? Formatlarken tüm diskleri formatlamam lazım. D'ye atamam. Şu anda zaten takılı olan diğer HDD ile Dual-boot var. Onu da kaldırmak istiyorum zaten format atacaksam. Anca HDD'yi çıkartınca ve temiz format atınca Dual-boot gidiyor. Yani Dual-bootu kaldırmak için bir kez Windows 10, Windows 11 için de bir kez daha format atmam gerekiyor. 3GB dosya çok sıkıntı değil 1MB yükleme hızı ile zor da olsa beklerim ama bunun sonucunda bir sürü zamanım gidecek ve eğer bunca şeyin sonunda yine de olmazsa bilgisayarı paramparça ederim.

Açıkçası o 4.8 GB gibi bir boyutta olan 2021 veya 2022 ISO'sunu bulsam çözülür gibi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı