Desteklemeyen Windows 11 işlemci ile Media Creation Tool indirilebilir mi?

zMiltrex

Hectopat
Daha fazla  
İşlemcim Windows 11 desteklemiyor fakat Media Creation Tool ile indirebilir miyim? ISO ile indirince bilgisayarım checking your PC kısmında kalıyor ve açılmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, Türkçe indirince bana uygulama ve klasörlerimi geçirme şansı vermiyor, önceden indirdiğim Windows 10 farklı bir dilde indi hatası veriyor.

İşlemcim Windows 11 desteklemiyor fakat Media Creation Tool ile indirebilir miyim? ISO ile indirince bilgisayarım checking your PC kısmında kalıyor ve açılmıyor.
İşlemci desteğiniz yok ama TPM 2.0 desteği var ise, temiz kurulum ile kurabilirsiniz. İşlemci desteğini direkt atlar. Yükseltmek isterseniz de regedit ayarı yapabilirsiniz.

Arkadaşlar, peki bütün dosyalarımı ve uygulamaları saklayabilir miyim? Türkçe versiyonunda saklayamıyorum, bilen varsa söyleyebilir mi?

Türkçe indirdiğimde sadece klasörleri saklayabiliyorum, format atan yetkili İngilizce indirdiği için sanırsam, İngilizce indirdiğimde ise bayağı bir sorun oluyor ve yüklenmiyor. Türkçe yüklediğimde ya temiz kurulum ya da sadece klasörleri yedekleyebiliyorum, bu sorunu herhangi bir çözümü var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı