kfrkan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 27 Ağustos 2022 #41 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, uzmanımızın hat değerlerinizi kontrol ederek yardımcı olabilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Destek kaydım açık. Ipv6'ya da geçiş yaptım. Aldığım ortalama değer 73 mbps seviyesinde.
TurkNet Destek Ayşegül dedi: Merhaba, uzmanımızın hat değerlerinizi kontrol ederek yardımcı olabilmesi için www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Destek kaydım açık. Ipv6'ya da geçiş yaptım. Aldığım ortalama değer 73 mbps seviyesinde.
TurkNet Destek Ayşegül TurkNet Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 5.135 Çözümler 120 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ağustos 2022 #42 kfrkan dedi: Destek kaydım açık. Ipv6'ya da geçiş yaptım. Aldığım ortalama değer 73 mbps seviyesinde. Genişletmek için tıkla... Keyifli kullanımlar dilerim
kfrkan dedi: Destek kaydım açık. Ipv6'ya da geçiş yaptım. Aldığım ortalama değer 73 mbps seviyesinde. Genişletmek için tıkla... Keyifli kullanımlar dilerim
kfrkan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 27 Ağustos 2022 #43 TurkNet Destek Ayşegül dedi: Keyifli kullanımlar dilerim Genişletmek için tıkla... Teşekkürler