Desteklenmeyen işlemcilere Windows 11 kurmak mümkün mü?

Hocam TPM olmadan stabil de çalışıyor aynı şekilde eski nesil işlemcilerde de. Sorun sistem bunu istediğinden değil bence. İşlemci anakart satmak için para almaları.

Microsoft'un desteklenmeyen işlemciler için temiz kurulumu önerdiğini ilk defa duyuyorum.
Windows 8.1'e Windows 10 yükseltme geldiğinde yükseltme yaptığın ile temiz kurulum arasında performans farkı olduğunu düşünüyorum.

@Ecmel Potansiyel değil, kanun o. Buna bakarsak 8. Nesil için de anakart gerekmiyordu ama Intel istemişti.
Gönderdiği iki şeyde de sadece test edilebileceği yazılmış yani potansiyel diye 30 kere altı da çizilmiş. Başlığa bakıp içeriği okumuyor insanlar galiba.

"Afterward, the company said that it was testing potential compatibility with Windows 11 on 6th gen Skylake and 7th gen Kaby Lake processors as well."
Söylediğimin aksini söylemiyor. Siz böyle bir çalışma yok dediniz alay geçtiniz. Ben de kaynak attım. Güncelleme yayınlanan anakartın bios güncellemesinin ekran görüntüsünü de attım. Hala tatmin olmadıysanız sizin sorununuzdur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…