- Makaleler
- 6
Bir şekilde atlatanlar vardı ama neden kuracaksınız? İşletim sistemi size hizmet edecek bir şey. Bunu düzgün şekilde yapamayacaksa bu ısrar neden? Merak ya da başka bir sebep çözümü değil. Size düzgün bir deneyim sunmayacak sonuçta. Boşuna dert tasa.
Microsoft'un desteklenmeyen işlemciler için temiz kurulumu önerdiğini ilk defa duyuyorum.Microsoft desteklenmeyen işlemciler için temiz kurulumu öneriyor ama bir daha tonla program kuramam.
Insider'dan yükseltme ile geçtiniz değil mi? Mavi ekran, durduk yere çökme ve özellikle oyunlarda sorun yaşadınız mı?
Demek ki böyle bir şey mümkün ki koskoca firma güncelleme yayınlıyor.![]()
"Afterward, the company said that it was testing potential compatibility with Windows 11 on 6th gen Skylake and 7th gen Kaby Lake processors as well."![]()
Asus started rolling out Windows 11 support on older Intel CPU motherboards
Asus lets everybody know that they will be providing Windows 11 compatibility even to older motherboard models.windowsreport.com
Gönderdiği iki şeyde de sadece test edilebileceği yazılmış yani potansiyel diye 30 kere altı da çizilmiş. Başlığa bakıp içeriği okumuyor insanlar galiba.@Ecmel Potansiyel değil, kanun o. Buna bakarsak 8. Nesil için de anakart gerekmiyordu ama Intel istemişti.![]()
Söylediğimin aksini söylemiyor. Siz böyle bir çalışma yok dediniz alay geçtiniz. Ben de kaynak attım. Güncelleme yayınlanan anakartın bios güncellemesinin ekran görüntüsünü de attım. Hala tatmin olmadıysanız sizin sorununuzdur."Afterward, the company said that it was testing potential compatibility with Windows 11 on 6th gen Skylake and 7th gen Kaby Lake processors as well."
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.