batuhanvardar Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #1 Aslında yapımını biliyorum da düzeltilmiş, kimse olmuyor yazmış. Güncel bir taktiği var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2025
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.920 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #2 batuhanvardar dedi: Aslında yapımını biliyorum da düzeltilmiş, kimse olmuyor yazmış. Güncel bir taktiği var mı? Genişletmek için tıkla... Rufus ile bypass edip kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
batuhanvardar dedi: Aslında yapımını biliyorum da düzeltilmiş, kimse olmuyor yazmış. Güncel bir taktiği var mı? Genişletmek için tıkla... Rufus ile bypass edip kurabilirsiniz.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 25 Ocak 2025 #3 Rufus ile yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada anlatmis. Artı 0 Eksi
Rufus ile yapabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et burada anlatmis.
Urayn Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2025 #4 Rufus ile direkt yapabilirsin 4 GB RAM'lı 2013'lü laptopa Windows 11 kurmuştum sonra 10 geri indirdim ama denedim en azından. Artı 0 Eksi
Rufus ile direkt yapabilirsin 4 GB RAM'lı 2013'lü laptopa Windows 11 kurmuştum sonra 10 geri indirdim ama denedim en azından.
KS KS batuhanvardar Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #5 Einstein dedi: Rufus ile bypass edip kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorum dosyalarım silinmeden kurabilir miyim ve dosyalarım silinmeden beğenmezsem geri donebilir miyim? Artı 0 Eksi
Einstein dedi: Rufus ile bypass edip kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanıyorum dosyalarım silinmeden kurabilir miyim ve dosyalarım silinmeden beğenmezsem geri donebilir miyim?
Urayn Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #6 batuhanvardar dedi: Peki dosyalarım silinmeden kurabilir miyim ve dosyalarım silinmeden beğenmezsem geri donebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hojam dosyalarınızı telefona falan atın isterseniz. Artı 0 Eksi
batuhanvardar dedi: Peki dosyalarım silinmeden kurabilir miyim ve dosyalarım silinmeden beğenmezsem geri donebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hojam dosyalarınızı telefona falan atın isterseniz.
lord556472 Centipat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 18 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #7 batuhanvardar dedi: Peki dosyalarım silinmeden kurabilir miyim ve dosyalarım silinmeden beğenmezsem geri donebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Windows için 200GB bir yer ayır dosyaların kalsın eğer beğenmezsen geri dönersin. Artı 0 Eksi
batuhanvardar dedi: Peki dosyalarım silinmeden kurabilir miyim ve dosyalarım silinmeden beğenmezsem geri donebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Windows için 200GB bir yer ayır dosyaların kalsın eğer beğenmezsen geri dönersin.
KS KS batuhanvardar Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #8 Dosyalar dediğim oyunlar falan var onlarla beraber kurabiliyormuyum Artı 0 Eksi
Urayn Centipat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #9 batuhanvardar dedi: Aslında yapımını biliyorum da düzeltilmiş, kimse olmuyor yazmış. Güncel bir taktiği var mı? Genişletmek için tıkla... Kaç GB ramınız var bilgisayarınız da? batuhanvardar dedi: Dosyalar dediğim oyunlar falan var onlarla beraber kurabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kırık oyunlar mı? Yoksa orijinal mi? Artı 0 Eksi
batuhanvardar dedi: Aslında yapımını biliyorum da düzeltilmiş, kimse olmuyor yazmış. Güncel bir taktiği var mı? Genişletmek için tıkla... Kaç GB ramınız var bilgisayarınız da? batuhanvardar dedi: Dosyalar dediğim oyunlar falan var onlarla beraber kurabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kırık oyunlar mı? Yoksa orijinal mi?
KS KS batuhanvardar Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2025 #10 16gb ram Urayn dedi: Kaç GB ramınız var bilgisayarınız da? Kırık oyunlar mı? Yoksa orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Kırıkta var orijinalde Artı 0 Eksi
16gb ram Urayn dedi: Kaç GB ramınız var bilgisayarınız da? Kırık oyunlar mı? Yoksa orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Kırıkta var orijinalde