Destiny 2 Beta açıldı

İlk oyun çok boştu ama vakit geçirdiğinizde eğlendirmeyi bir şekilde başarıyordu. Neredeyse hiçbir beklentim yok valla. :)
Al benden de o kadar. Yine de o oyunun mekaniklerini başka hiçbir oyunda bulamadım. Crucible inanılmaz zevkliydi ve oynamamın tek sebebi oydu. Düşünün oyunu 470 saat oynamışım 320 saat Crucible.
 
Zaten Bungie yıllarca Halo gibi bir oyunu geliştiren bir stüdyo idi. Bir zahmet iyi olsun mekanikleri. :)
MP odaklı bir FPS oyununu oynatan mekanikleri oluyor zaten. Yine de eleştiriye açık çok fazla yönü var. Özellikle DLC'ler ve Raidler ile ilgili.
 
Bende 500 küsür saat harcadım. Oyunu ilk satın aldığımda 4 level'de bıraktım. Fakat sonradan CO-OP tarzı görevleri ve Crucible tarafı beni oyuna aşık etti. Zaten bu tarz oyunları severdim. Arkadaşlarımızla King's Fall Raid yapması çok eğlenceli. İkinci oyunda Bungie artık senaryoyu oturttuk ve karakterler daha da akılda kalıcı olacak dedi ama bakalım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı