Bu kadar ayar yapana kadar Custom OS yap daha çabuk olur

Güzel bir rehber olmuş teşekkürler.

Bunlardan birincisi dışındakiler opsiyoneldir. İsterseniz yapmayabilirsiniz. Bazı cihazlarda soruna yol açabiliyor haberiniz olsun.

Keşke bunu işlemlerden önce yazsaydınız. Dediklerinizin hepsini yaptım ayarlara girince uygulamadan atıyor nasıl eski Haline çevirebilirim cevaplamanızı şiddetle tavsiye ederim!

Keşke bunu işlemlerden önce yazsaydınız. Dediklerinizin hepsini yaptım ayarlara girince uygulamadan atıyor nasıl eski haline çevirebilirim cevaplamanızı şiddetle tavsiye ederim!

Yazayım hocam düzenleme bileti gönderdim.
İlk önce CMD ile sistem sorunlarını onarma kısmındaki kodların hepsini çalıştır tekrar yazmıyorum. Eğer işe yaramaz ise PowerShell'i yönetici olarak çalıştır ve bu kodu yazıp Enter'a bas:

Get-appxpackage -allusers | foreach {add-appxpackage -disabledevelopmentmode -register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

Eğer çalışmaz ise bunu dene:

Get-appxpackage -allusers -name Windows. İmmersivecontrolpanel | foreach {add-appxpackage -disabledevelopmentmode -register “$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml” -verbose}

Bunlar ayarlar uygulamasını yeniden bilgisayara kuruyorlar, umarım işe yarar.

@Lancia Delta S4
hocam iyi akşamlar rehber paylaşımı için teşekkürler fakat 12.adımda kalakaldım ne yalan söyleyeyim hiçbir şey anlamadım yanlış bir şeyde yapmak istemiyorum Discord'dan gelip konuşabilir miyiz dc: ataikbal

Ben onu biraz fantezi olsun diye yazdım hocam eğer işlemcin iyi ise o kadar önemli bir ayar değil. Yine de istersen Discord'tan yazayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…