Buradaki ayarların neredeyse hepsi sistemi rahatlatır, yapabildiğin kadarını yapabilirsin ama öyle aman aman bir fark bekleme.

Windows Update'yi kapatmana gerek yok bence, erteleme ayarı ile 1 ay civarında ertele, arada bir ertelemeye kapatım güncelleme yaparsın istersen. Bu şekilde arka planda kaynak yemez.

Tamamdır teşekkür ederim.

Bu ayarları yaptıktan sonra Google'dan Instagram'a girip Reels izleyemiyorum bu site yanıt vermiyor diyor. Format atamdan önce de bu ayarları yaptığımda aynı sorunla karşılaştım.

Bu ayarları yaptıktan sonra Google'dan Instagram'a girip Reels izleyemiyorum bu site yanıt vermiyor diyor. Format atamdan önce de bu ayarları yaptığımda aynı sorunla karşılaştım.

Birkaç ayarda bu tarz şikayetler var, yakın zamanda düzenleme yapacağım. 2. adımı tekrar yapmayı dener misin? Yüksek ihtimalle düzelir.

Başka tarayıcılarda da aynı hatayı veriyor mu? Hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.
CCleaner'daki kayıt defteri düzeltme belki işe yarayabilir.

Hepsinde öyle bir CCleaner'i deneyim.

Başka tarayıcılarda da aynı hatayı veriyor mu? Hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.
CCleaner'daki kayıt defteri düzeltme belki işe yarayabilir.

Yok düzelmedi Wise cleaneri de denedim.

Burada yaptığım işlemlerden birinde fotoğraf dosyalarının minik ön gösterimi gitti. Onu hangi ayardan düzeltebilirim acaba? Teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…