Detaylı Need for Speed: Underground 2 kariyer bilgi ve tavsiyeleri

Bir efsane bir daha böyle bir yarış oyunu gelmeyecek benim favori NFS oyunu u2'nin verdiği keyifi Forza Horizon 4 de alamıyorum.

Remake yapsalar, birkaç şey daha ekleseler tam oyun parası verip alırım.

Supra fabrikadan 1000 beygir olarak çıkmıyor ki.
öyle yazmamım sebebi günümüzde çocuklar tarafından oldukça abartılması. Hiç böyle Supra vs BMW gibi videolar karşına çıkmadı mı? Suprayı hayvan gibi modafiye ediyorlar karşısına stock BMW, AUDI falan koyuyorlar sonra diyorlar ki Supra en iyisi. Bide Smokey Nagata diye bir herif var. Supra sı 900 beygir civarında 3000 diye gösteriyorlar Konisegg Jesko dan daha iyi gibi gösteriyorlar. Sorsan fabrikan 1000 beygir olarak çıkıyor. Kafayı yersin.

Küçükken oynardım sürekli bir yere kadar gelişir sonra bırakırdım, ayrıca outrun yarışlarını severdim ama biraz yapıp kazandıktan sonra o araçlar kayboluyordu bir daha da gelmiyorlardı sebebini anlayamamıştım.

İlk araba seçimi PAL ve NTSC'ye göre değişir. PAL oynayan birisi peugeot 106 ile ya da vauxhall corsa ile de başlayabilir. Aynı şey ps2 ve ntsc-j'ye özel olan nfsu sha_do için de geçerli.

4 kez baştan sona sömürdüğüm o oyunu oynayanların hala olduğunu görmek güzel hocam. Nostaljik ve yararlı. Elinize sağlık hocam.

Dyno ayarlarını detaylı paylaşan bir kaynak var mıdır acaba? Ben genelde turboyu üst devirler ECU'yu orta değerler falan yapıyorum. Aerodynamic hak getire hiç ellemezdim.

Dyno ayarlarını detaylı paylaşan bir kaynak var mıdır acaba? Ben genelde turboyu üst devirler ECU'yu orta değerler falan yapıyorum. Aerodynamic hak getire hiç ellemezdim.
Araçlara hakimseniz çok da gerek kalmıyordu aeroya hocam. Hepsi belli yarış türlerine göre karakterini belli ediyordu. Her yarışa farklı araç yapıp hazırda bekletiyorduk zaten
Seriyi Criterion'a teslim ettikten sonra hepsi Burnout olduğu için bütün arabalar aynı, sadece güçlerine göre hızları değişiyor artık. Drift yapmadan viraj alınmıyor zaten, çok da farklı hissettirmiyor araçlar.

Bu oyunu biz zaten zamanında fazlasıyla oynadık, yaşadık ve bugün halen daha oynayıp kendi içimizde yaşamaya devam ediyoruz. Fakat bizim küçüklerimiz bu oyunların ne olduğunun farkında bile değil. Öncelikle böyle bir inceleme yaptığın için çok teşekkür ederim reis, senden ricam Need for Speed Prostreet'i de inceler misin? Need for Speed serisinin son kaliteli oyunlarından birisi ama bileni ve oynayanı çok az maalesef. Eğer bu oyunu inceleyip, incelemeni burada paylaşırsan emin ol unutulmuş bir oyunu bir nebze de olsa canlandırmış olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…