Rehber Detaylı parfüm seçim rehberi

Hocam bir üniversite öğrencisi olarak bu söylediğiniz orijinal parfümlere erişmemin şuan için mümkünatı yok Zara'nın for him red edition'unu almayı düşünüyordum bir bilginiz var mı bu parfüm hakkında? Kalıcılığı konusunda olumsuz şeyler duydum da bu fiyat bandı için normal karşılamak lazım bence. (Varsa uygun fiyatlı tavsiyeniz beklerim esmer tenliyim kış için bir şeyler bakıyorum.)

Merhaba hocam.

Bu parfümü denemedim ama yüksek ihtimalle pudramsı,kremsi,tatlı-baharatlı bir koku.
Baccarat Rouge 540 muadili olarak geçiyormuş sanırsam.Baharatlı kokular ve hafif pudralı kokular seviyorsanız alınabilir.
Zara'nın genel olarak 6 saat civarında bir kalıcılığı var.Çoğu parfümü bu aralıkta ve yüksek ihtimalle bu da böyledir.Bunlar yerine merak ettiğiniz parfümlerin arap klonlarına yönelebilirsiniz.

Amber Oud Rouge Al Haramain veya Armaf Club de Nuit Untold'a bakabilirsiniz.

Veya da Zara modeli alabilirsiniz ya da bu fiyatlara muadil üreticilerden bir parfüm alabilirsiniz.

Evet hocam kokladım. Yaşım 22. Genelde sıcak havalarda tişört şort, soğuk havalarda da kazak, tişört gömlek takılan birisiyim. Çok lüks takılan ya da sürekli takımla gezen birisi değilim anlayacağınız.

İfadeler: E1B
Aqua Di Polo 1987 Dolcedorme Pulse 90ml Erkek Edp Odunsu, Baharatlı Parfüm Apcn000603 - Fiyatı, Yorumları hocam sizce bu parfüm nasıl ilgi çeker miyim ben 1 yıldır kullanıyorum çok hoşuma gitti.

Hocam koku tatlı, kahveli, odunsu bir koku.
Koku olarak dikkat çekebilir çünkü tatlı ve odunsu ama performans anlamında bir beklentiniz olmasın. Performans olarak sizi üzer. Performans sizin için önemli değilse alınabilir ama klon veya muadiller yönelmek daha iyi olur bu fiyat aralığında.

Anladım hocam.

Eğer kokladıysanız ve beğendiyseniz Le Male Elixir kış için hem koku anlamında hem de performans olarak iyi bir seçim olur.Dedigim diğer parfümlere de bakabilirsiniz.Gündelik giyim için de hem yaz hem kış için 212 VIP Men'e bakabilirsiniz.

Gündelik parfüm olarak yakın zamanda Nishane Hacivat tercih edeceğim inanılmaz bir koku son batchlerinde yosunsuluğu azaltılmış tam bir genel beğeni kokusu olmuş kalıcılık ve yayılım konusunda efsanevi zaten.

Güzel parfümdür.

Aventus ile benzetiliyor ama Aventus'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum hiç yoktansa performans anlamında.Çok yönlü bir parfüm.

Güzel parfümdür.

Aventus ile benzetiliyor ama Aventus'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum hiç yoktansa performans anlamında.Çok yönlü bir parfüm.
Şu an aktif kullandıklarım black xs - ultra male - limmensite - the scent elixir bunların yanına hacivat tercih edeceğim aventusun dumanlı batchleri tamamen bittiği için eski havası asla yok aventusdan daha karakterli bence koku profili.

Evet şahsi olarak Aventus'un biraz abartıldığını düşünüyorum koku anlamında.Bende de çok fazl parfüm ve yakın zamanda rehber olarak arkadaşlar için koleksiyonumda ki tüm parfumleri yazicam boylelikle arkadaşlar kör alım yaparken veya da alırken bir fikir sahibi olsun istedikleri parfüm bende mevcutsa ki yüksek ihtimalle mevcuttur koleksiyonunda.

Aslında aventus kadar asla abartılmayan o kadar güzel kokular var ki mesela black xs parfümlerin atası gibi bişey. Üretimden de kaldırıldı kimse adını bilmez bir sıkıyorum üstüme 5-6 fıs totalde magnet gibi insanlar iltifat ediyor ne bu ne bu hangi koku harika gibi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…