Rehber Detaylı parfüm seçim rehberi

Hocam oturdugum yerin oralarda parfüm magazasi yok varsa da ben bilmiyorum o yüzden okul acilasiya kadar almak istiyorum güzel bir şeyler.
Profondo alın derim.

Müthiş bir rafine,tuzlu deniz kokusu.
Hem bu kadar popüler değil hemde yazlık bir tatlılığı var.

Muadil,klon yerine dekant olarak da alabilirsiniz.

Profondo alın derim.

Müthiş bir rafine,tuzlu deniz kokusu.
Hem bu kadar popüler değil hemde yazlık bir tatlılığı var.
L.V L'immensite öneririm ben de. Aslında bize söylese nasıl kokulardan hoşlandığını öyle yardımcı oluruz da bunlar hep genel beğeni kokuları. Mesela tatlı kokulardan hoşlanıyorum vanilyalı dese ultra male klonu afnan 9pm öneririm tam bir f/p canavarı.

L.V L'immensite öneririm ben de.
O da güzel bir seçenek.
Profondo'nun daha çok iltifat alicagini düşünüyorum.Hem herkese hitap eder hem de dhaa güvenli bir koku ki zaten ADG DNA'sı taşıyoir ve dünyanın en çok satan DNA'SI

hocam bunlar Yaz kış gidermi
Profondo kışın gitmez bence.Deniz kokusu çünkü.l'immensite daha kışa yakın ama şahsi olarak ikside Profondo tuzluluk ile tutunabilir ama muadil alıcağınız için kışa pek önermem
Dekant olarak kış için başka bir koku alabilirsiniz.
Profondo daha gündelik olduğu için muadil almanız yani daha büyük oranda almanız daha iyi olur.

İkiside kışın beklediğiniz gibi olmaz ama İkiside bu bahar aylarinda yani Ekim'in sonuna kadar gider.

Date icin ayri alacağım zaten 1 senedir sabit bir kiz arkadasim var
Yaz Kış: L'immensite - Nishane Hacivat Sadece Kış: Althair ve Afnan 9PM (9pm tam bir date kokusu ama 1 yıllık ciddi ilişkin olduğu için kız senin biraz playboy olduğunu değiştiğini düşünebilir çok güçlü ve tatlı bir koku). Tam bir playboy kokusudur.

O da güzel bir seçenek.
Profondo'nun daha çok iltifat alicagini düşünüyorum.Hem herkese hitap eder hem de dhaa güvenli bir koku ki zaten ADG DNA'sı taşıyoir ve dünyanın en çok satan DNA'SI

Profondo kışın gitmez bence.Deniz kokusu çünkü.l'immensite daha kışa yakın ama şahsi olarak ikside Profondo tuzluluk ile tutunabilir ama muadil alıcağınız için kışa pek önermem
Dekant olarak kış için başka bir koku alabilirsiniz.
Profondo daha gündelik olduğu için muadil almanız yani daha büyük oranda almanız daha iyi olur.
Date icin ayri alacağım zaten 1 senedir sabit bir kiz arkadasim var
ben şuan kış icin alacağım sonbahar kış iki adet lazım bana işte

L'İmmensite,Profondo'ya bakabilirsin.

ve kış için Spicebomb Extreme alın.
Tütünlü,Vanilyalı kışlık ve sert kombin ile yakışacak bir koku.

Hem date içinde gider çünkü zaten ilk date evresini atlatmissiniz.

9PM'de gider ama daha maskulenlik için Spicebomb Extreme öneririm.
Şekerli kokular seviyorsanız Lattafa Khamrah varyasyonmlarına bakabilirsin.
The Most Wanted EDP versiyonuda çok iyi uyar.

TMW EDP ya da Spicebomb Extreme kış için gider.Daha tatlılık için 9PM

Ve kışa kadar,sonbahar içinde L'İmmensite kullanabilirsin.

Profondo bu aylarda güçsüz kalır.
Daha ilkbahar, yaz kokusu.

Tatlı vanilya ağırlıklı biraz vintage şeker dükkanı havası veren çok güçlü performanslı bişey istersen Afnan 9PM. Kışın gündelik kullanayım dersen Nishane Hacivat. Bonus olarak yine gündelik kışlık Rabanne black xs.

L'İmmensite,Profondo ve kış için Spicebomb Extreme alın.
Tütünlü,Vanilyalı kışlık ve sert kombin ile yakışacak bir koku.

Hem date içinde gider çünkü zaten ilk date evresini atlatmissiniz.
Konu sahibi arkadaşın önerileri + benimkilere girin notalara bakın size hitap edeni alın ikimizde her yerde bulamayacağınız rafine güzel öneriler yazdık bakın bunlara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı