Bütçesi kısıtlıysa kimyager ahmet öneririm muadil konusunda.Kesinlikle.
Çok fazla seçenek var ve karar vermesi çok zor.
Hepsini denemekten başka çaresi yok.
Veya bazılarından ödünç vericek.
Boyner'de bazılarını bulamayabilirsin.Hocam Boyner'e denemeye gitmeyi düşünüyorum bakacağım cogu kokuya.
Evet ben de öyle buram buram badem alamadığım için sordum. Hatta firmayı dahi aradım muadil diye ama zaten kimse öyle aman aman almıyormuşHocam aslında dürüst olursak hiçbir niş asla kör alıma uygun değildir.
Side Effect çok beğenilir ama Tütün ve Tatlılıktan uzak duranlar için bölüm sonu canavarı olur.
Ben bu parfümleri yazarken hangi karakteristik uygunsa ona göre yazdım.Angel's Share aslında kör alıma uygun değildir ama tatlı ve şekerli sevenler için gayet uygundur.
Oud For Greatness Üd ve odunsuluk sevmeyenler için uygun değildir ama sevenlerin bağımlısı olacağı bir kokudur.Pegasus kör alıma uygun değildir çünkü bazı insanlara fazla çiçekli ve feminen gelebilir ama aslında üretilmiş en iyi beyaz çiçekli parfüm bile olabilir.Çok daha iyi badem kokuları var evet.Fragrantica'da Badem ağırlıklı denmiş ama bademin buram buram hissedildiğini söyleyemem.Layton'un hatrına markaya kötü sözler Baccarat Rouge güçlü bir baharat kokusudur safran-köknar-yosun kombinasyonu herkese hitap etmez ve nefret bile ettirebilir.
9PM'e F/P olarak kaç verirsin /10? şu an aktif olarak kullanıyorum 1 şişe ultra male bitirip direkt bunu aldım 2-3 ay dinlendiricem.Boyner'de bazılarını bulamayabilirsin.
TMW ve Spicebomb olması lazım Le Male Elixir,9PM gibi kokular yok bilgine.
Kapalı alan günlük kullanım 4 mevsim yanii ofiste de gider dışarı da Nishane Hacivat (Kimyager Ahmet muadil).Evet ben de öyle buram buram badem alamadığım için sordum. Hatta firmayı dahi aradım muadil diye ama zaten kimse öyle aman aman almıyormuş
Layton ve pegasus arasında kalıp pegasus seçmiştim. Reflectionla beraber sonbahar parfümlerim oldular ve bayıldım ikisine de. Pegasusun performansı pek istediğim düzeyde değil sadece.
Bu arada elimdeki liste bu şekiled ama gördüğünüz gibi kışın günlük kullanıma uygun çok bir şey yok. Fazla fıs pegasus ve az fıs dh parfum düşündüm.Kapalı alan Günlük kullanıma siz ne önerebilirsiniz? Le male elixir alacağım. Yanına da çok yaygın da olsa ferah bir koku istiyorum. Sauvage nasıl olur sizce?Eki Görüntüle 2559291
hocam merkezd gidip bakicam çoğu kokuya sizede haber ederim aksam pc başında biraz notalarına bakayım güzel bana hitap edenlere bakayım9PM'e F/P olarak kaç verirsin /10? şu an aktif olarak kullanıyorum 1 şişe ultra male bitirip direkt bunu aldım 2-3 ay dinlendiricem.
Kapalı alan günlük kullanım 4 mevsim yanii ofiste de gider dışarı da Nishane Hacivat (Kimyager Ahmet muadil).
Hocam kışın pek gitmez gibi geldi o. Bir de narenciyeli parfümleri çok da sevemiyorum. Noralarında görünce uzak durmuştum.Kapalı alan günlük kullanım 4 mevsim yanii ofiste de gider dışarı da Nishane Hacivat (Kimyager Ahmet muadil).
Le Male Elixir kışın üzmez ve gayet ideal bir düşünce olmuş kış için.Evet ben de öyle buram buram badem alamadığım için sordum. Hatta firmayı dahi aradım muadil diye ama zaten kimse öyle aman aman almıyormuş
Layton ve pegasus arasında kalıp pegasus seçmiştim. Reflectionla beraber sonbahar parfümlerim oldular ve bayıldım ikisine de. Pegasusun performansı pek istediğim düzeyde değil sadece.
Bu arada elimdeki liste bu şekiled ama gördüğünüz gibi kışın günlük kullanıma uygun çok bir şey yok. Fazla fıs pegasus ve az fıs dh parfum düşündüm.Kapalı alan Günlük kullanıma siz ne önerebilirsiniz? Le male elixir alacağım. Yanına da çok yaygın da olsa ferah bir koku istiyorum. Sauvage nasıl olur sizce?Eki Görüntüle 2559291
Şimdi parfüm dünyasında karıştırılan bir ayrım var kapalı alan günlük kullanım diyorsun Kışlık diyince insanların aklına hemen tarçınsı kokular gider sen kapalı alan günlük kullanım diyince ofis gibi bi yer algılanıyor ve nishane hacivat özellikle son batchleri yosunluluğu biraz azalttı. Narenciye ağırlıklı kokular sevmiyo olma sebebin kokladıklarının yüksek ihtimalle sofistike kokular olması her parfümü herkes beğenmez bir gün denemeye karar verirsen bi yerden hacivat dene beğenmezsen burdayımHocam kışın pek gitmez gibi geldi o. Bir de narenciyeli parfümleri çok da sevemiyorum. Noralarında görünce uzak durmuştum.
Hugo Boss The Scent Elixir (Seksi bir kış kokusu gündelikte gider üzmez.) Baharatlı ve tatlı bir kombo.Şimdi parfüm dünyasında karıştırılan bir ayrım var kapalı alan günlük kullanım diyorsun Kışlık diyince insanların aklına hemen tarçınsı kokular gider sen kapalı alan günlük kullanım diyince ofis gibi bi yer algılanıyor ve nishane hacivat özellikle son batchleri yosunluluğu biraz azalttı. Narenciye ağırlıklı kokular sevmiyo olma sebebin kokladıklarının yüksek ihtimalle sofistike kokular olması her parfümü herkes beğenmez bir gün denemeye karar verirsen bi yerden hacivat dene beğenmezsen burdayım
7/109PM'e F/P olarak kaç verirsin /10?
Tam böyle Connor Mcgregor kokusu gibi geliyo bana böyle trash talk yapan bi ya****san veya playboy gibi takılıyorsan ki öyleyim biraz. Sıkıp geçicen bence hoş baya7/10
Benim için fazla şekerli ve tatlı.
Daha önce yanlış hatırlamıyorsam sana söylemiştim beni daha çok tütünlü,boozy kokular sarıyor diye.
Bu yüzden 7/10