Sürprizbozan Detroid become human tekrar oynanır mı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ErrorCorrection

Decipat
Katılım
11 Ağustos 2022
Mesajlar
2.428
Çözümler
4
Oyun çok garip bitti. Hanks ile kanka olacağım dedim, olamadım. Markus ölmesin dedim, öldü. Oyun tekrar oynanır mı yoksa büyüsü kaçar mı?
 
büyüsü kaçar bence ve sıkacaktır biraz uzun ve aksiyonsuz bir oyun. bunun yerine bir yayıncıdan kesitleri izleyebilirsin. yada 1 2 yıl sonra unutup tekrar başlanır. onun dışında direk yeniden başlanmaz bence.
 
Oyun çok garip bitti. Hanks ile kanka olacağım dedim, olamadım. Markus ölmesin dedim, öldü. Oyun tekrar oynanır mı yoksa büyüsü kaçar mı?
Oyunda 99'dan fazla alternatif son var. Sen sanırsam en kötü sonu almışsın. Karakterlerin gelişimine dikkat edip eski seçimlerinden uzaklaş. Eminim değişik sonlara ulaşacaksın. Seçimler öyle önemli ki, 1 sahneyi önceki oynayışından çok farklı bir şekilde oynayabiliyorsun. Seçimler sahneyi bile değiştiriyor yani.
 
Büyüsü kaçar bence ve sıkacaktır biraz uzun ve aksiyonsuz bir oyun. Bunun yerine bir yayıncıdan kesitleri izleyebilirsin. Ya da 1 2 yıl sonra unutup tekrar başlanır. Onun dışında direk yeniden başlanmaz bence.

Yok. Zaten hikaye istediğim gibi hiç olmadı. Ne istediysem tuşları bilmediğimden çok acemice oynadım. Gemideki yerdeki kayıt noktasını oynayacagım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı