Detroit alınır mı?

11Pro

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Detroit şu an Steam'de %50 indirimli (71 TL) ve 'hafta ortası çılgınlığı' yazıyor, ancak Steam'de şu an kış indirimleri var. Detroit'in indiriminin bitmesine şimdiden itibaren 4 saat 30 dakika var. Şimdi alayim mi yoksa 'hafta ortası çılgınlığı' indirimi bitince kış indirimine girip daha da ucuzlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
71tl'ye kesinlikle değer. Daha da ineceğini sanmam.
1671716548234.png

Şöyle bir fiyata almıştım ben. Aldığım günden beri birdaha bu fiyata düştüğünü görmedim ama.

Detroit şu an Steam'de %50 indirimli (71 TL) ve 'hafta ortası çılgınlığı' yazıyor, ancak Steam'de şu an kış indirimleri var. Detroit'in indiriminin bitmesine şimdiden itibaren 4 saat 30 dakika var. Şimdi alayim mi yoksa 'hafta ortası çılgınlığı' indirimi bitince kış indirimine girip daha da ucuzlar mı?
71₺'den daha fazla ucuzlamıyor gördüğüm kadarıyla fiyatı da öyle bir oyun için gayet uygun almanızı öneririm.

Papara ile satın alın, 7.10₺ daha indirime girsin satın alımınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı