Alınır.Şu an Steam'de 9.59 dolara düşmüş. Sizce alınır mı? Normalde PS Plus'ta var ancak hem PC'den oynamak hem de hesapta durması için alacağım.
Şu an Steam'de 9.59 dolara düşmüş. Sizce alınır mı? Normalde PS Plus'ta var ancak hem PC'den oynamak hem de hesapta durması için alacağım.
Epic'ten oyun almayı sevmiyorum. Ondan dolayı steam'ı tercih ediyorum.Kanka Epic te 142 TL
Oyunda 80+ son var, ve çok hoş bir oyun, alınır, epicte 142 tl bu arada.Şu an Steam'de 9.59 dolara düşmüş. Sizce alınır mı? Normalde PS Plus'ta var ancak hem PC'den oynamak hem de hesapta durması için alacağım.
Oyunda 1'den fazla son var hakkını veriyor parasının.
Zaten tarzı seviyorum ancak arkadaşlarım parasına değmeyecek kadar kötü diyorlardı.Film tadında oyun.
Epic Games'i tercih etmiyorum fazla.Oyunda 80+ son var, ve çok hoş bir oyun, alınır, epicte 142 tl bu arada.
Zaten tarzı seviyorum ancak arkadaşlarım parasına değmeyecek kadar kötü diyorlardı.
Epic Games'i tercih etmiyorum fazla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.