Detroit: Become Human mı yoksa Horizon Down mı?

kayzerius

Decapat
Yer
Zurich
Daha fazla  
Meslek
Yazılım Mühendisliği
Esenlikler dostlar, iki oyundan birini almak istiyorum sizce hangisini almalıyım? İlgili arkadaşlar oynanış sürelerini, kurgularını, sinematik sekanslarını, akıcılığını vs. Baz alarak bana tatmin edici bir cevap verebilir mi? Şimdiden teşekkürler.

Beklentiye göre de değişir. Become Human çok iyi ama oynanış süresi olarak kısa gelebilir. 20 saatlik bir hikayesi var. Oyunu çok sevip farklı yollardan da ilerleyebilirsiniz ama çok büyük fark olmaz. Ama bu 20 saat keyifli geçer ondan eminim. Horizon açık dünya olduğu için daha uzun bir oynanış sunabilir ama sıkılabilme ihtimaliniz var hikayesi için oynanacak bir oyun değil gibi. Fiyatı uygun ise Become Human oynanması gereken bir oyun bence.

Oynamayacağın oyunu almamalısın, kafana hangisi yatarsa onu al. Bu konular genellikle çok saçma oluyor, herkesin sevdiği tür başka dostum birisi X oyununu önerecek diğeri Y bu sefer senin kafan karışacak.

Oynamayacağın oyunu almamalısın, kafana hangisi yatarsa onu al. Bu konular genellikle çok saçma oluyor, herkesin sevdiği tür başka dostum birisi X oyununu önerecek diğeri y bu sefer senin kafan karışacak.

Katılıyorum, ama oynanış süresi, teknik detayları, optimizasyonu, grafikleri hemen hemen bellidir, onlara göre bir tavsiye istiyorsa cevap netleşebilir, sonrası oyuncuya kalır.

Kesinlikle Detroit Become Human, bir sürü görev ve bu görevler başka görevlere çıkıyor kendisi dünyadaki en iyi oyunlara girebilecek bir sırada, bence Detroit Become Human almanız daha iyi olacaktır.

Oynamayacağın oyunu almamalısın, kafana hangisi yatarsa onu al. Bu konular genellikle çok saçma oluyor, herkesin sevdiği tür başka dostum birisi X oyununu önerecek diğeri Y bu sefer senin kafan karışacak. O

Dostum çok haklısın ancak ben çeşitliliği seviyorum biri X desin diğeri Y fark etmez ayrıca yukarıda birkaç tane ölçüt verdim ve teorik olarak kriterlerime uygun olarak yorumladıklarını düşünüyorum. Genelde çok ikilemde kalan bir insanım ve bu benim için sorun teşkil ediyor bundan ötürü sizin gibi oyunlara aşina olan insanlara sormak istedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı