Detroit: Become human shader complation procces %0'da kalıyor

İşletim sistemi
Windows 10

ferhat1211

Femtopat
Katılım
29 Kasım 2020
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Öncelike merhaba.
Detroit: Become human indirip açarken bir hata alıyordum işte driver güncel değil gibi bir şey oyunu böyle açarsanız bug vb olabilir yazıyordu, devam ettim oyunu açtım fakat oyunun ilk açtığımızda yüklenen yer %0'ın üstüne geçmiyordu. Bende driver'ı güncelleyip oyuna girdim o driver güncel değil hatası gitti fakat hala %0'ı geçmiyor, sorun var. Son sürüm driver güncel olmasına rağmen ne kadar beklersem bekleyeyim %0'ı geçmiyor, hatanın çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

1606627660404.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Driver'ı ne ile güncellediniz? Umarım Driver Booster vb. saçma bir yazılım kullanmamışsınızdır.
Driver'ı Resmi Amd Sitesinden kendi ekran kartımı yazarak son sürümü indirdim (bu arada malesef oyun korsan sitede korsan yasakmı bilmiyorum ilk defa konu açıyorum kusurum olduysa affola bu yüzden arkadaşın yazdığı cevapı yapmam birşeyi değiştirmedi malesef
 
Yardımcı olmak isterdim ancak oyununuz orijinal değil. Bu yüzden yardımcı olamayacağım, olursam eğer uçururlar beni :D
Save 30% on Detroit: Become Human on Steam %30 indirime girmiş, bunu deneyin tekrar sorun olursa konu açın yardımcı oluruz.
Keşke, yine de teşekkürler .
WHQL bir sürücü yüklemeyi deneyin. Bazılarında 30 dakikada açılıyormuş bu arada. Yine açılmazsa sorun oyunun orijinal olmaması kaynaklıdır muhtemelen.
sorun 0 da kalması hiç yüklenmiyor hani 1 olsa tamam yükleniyor diyeğimde olmuyor dediğinizi deneyeceğim teşekkürler
 

Yeni konular

Geri
Yukarı