Detroit Become Human tarzı oyun önerisi

mamii11

Picopat
Katılım
19 Mart 2024
Mesajlar
142
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
16
SSD veya HDD modeli
M2 SSD
Ekran kartı
3060 12gb
İşlemci
12400f
Tadı damağımda kaldı, bu tür kaliteli yapım var mıdır?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Detroit Become Human'ı geliştiren Quantic Dream elinden çıkma 2 oyun daha var: Heavy Rain, Beyond Two Souls. Hikâye konusu olarak 2 oyun da tatmin eder diye düşünüyorum ve anlatım olarak da gayet iyiler. İki oyunda da seçimleriniz oyundaki ilerleyişinize Detroit Become Human'a kıyasla daha az yansıyor. Daha eski oyunlar olmasından ötürü teknik anlamda elbette Detroit Become Human'dan gerideler.
 
Detroit Become Human'ı geliştiren Quantic Dream elinden çıkma 2 oyun daha var: Heavy Rain, beyond Two Souls. Hikâye konusu olarak 2 oyun da tatmin eder diye düşünüyorum ve anlatım olarak da gayet iyiler. İki oyunda da seçimleriniz oyundaki ilerleyişinize Detroit Become Human'a kıyasla daha az yansıyor. Daha eski oyunlar olmasından ötürü teknik anlamda elbette Detroit Become Human'dan gerideler.

Heavy Rain, beyond Two Souls, Uncharted serisi, Mafia Definitive Edition, Until Dawn, A Plague Tale requiem, Life is Strange, fahrenheit, TWD Telltale şimdilik aklıma gelen bunlar.

Yakında Until Dawn geliyor. Steam sayfası açıldı, efsane 😍

Teşekkürler arkadaşlar.
 
Beyond Two Souls, Heavy Rain, Life is Strange fakat aynı tadı vermez ikisi farklı konularda ve zamanlarda çıkmış olduğu için. Beyond ve Heavy Rain zaten Quantic Dream oyunu fakat daha eskiler.
 

Geri
Yukarı