Çözüldü Detroit Become Human "VK_ERROR_DEVICE_LOST" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yusufcukz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Oyun oynarken özellikle kapitol park bölümünde sürekli "VK_ERROR_DEVICE_LOST" hatası alıyorum. Çözümlere baktım fakat olmadı. Nasıl halledebilirim yardımcı olur musunuz?

Çözüm
@Xantern hocam senin çözümlediğini gördüm yardımcı olur musun bana da?

Tabii ki. Yardımcı olayım.

AMD Cleanup Utility indirin. Aşağıdaki linkte mevcut.

Şuraya tıklayıp indireceksiniz;

1685382024593.png

Daha sonrasında aşağıdaki linkte tıklayıp işletim sisteminizi seçtikten sonra 22.11.2 sürümünü bulup indireceksiniz.

1685382186024.png

2 dosyayı da indirdikten sonra AMD Cleanup Utility'yi çalıştırıp mevcut sürücünüzü kaldırın. Bilgisayar yeniden başlatılacak. Açıldığında indirdiğiniz 22.11.2 sürücüsünü kurun. Yine yeniden başlatılacak. Sonra oyuna girip oynayabilirsiniz.

Hocam sorunun çözümü 22.11.2 sürücüsüne geçmek. Demişler ve çözüldüğünü söylemişler öncelikle teşekkür ederim. Bana bu konuda yardımcı olur musun? Ben hangi sürümde olduğumu veya nasıl o sürüme geçebileceğimi bilmiyorum.

Hocam sorunun çözümü 22.11.2 sürücüsüne geçmek. Demişler ve çözüldüğünü söylemişler öncelikle teşekkür ederim. Bana bu konuda yardımcı olur musun? Ben hangi sürümde olduğumu veya nasıl o sürüme geçebileceğimi bilmiyorum.

6650 XT kullanıyorum bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:

1685382024593.png

Daha sonrasında aşağıdaki linkte tıklayıp işletim sisteminizi seçtikten sonra 22.11.2 sürümünü bulup indireceksiniz.

1685382186024.png

2 dosyayı da indirdikten sonra AMD Cleanup Utility'yi çalıştırıp mevcut sürücünüzü kaldırın. Bilgisayar yeniden başlatılacak. Açıldığında indirdiğiniz 22.11.2 sürücüsünü kurun. Yine yeniden başlatılacak. Sonra oyuna girip oynayabilirsiniz.

Çözüm

Eki Görüntüle 1798974

Eki Görüntüle 1798979

Hocam 22.11.2 gelmedi bulamadım 2. linki indirmeden direk cleanupı kullandım bir şeyler oldu. Zahmet oluyor ama beraber yapma ansımız var mıdır DC'den falan?

Hocam 22.11.2 gelmedi bulamadım 2. linki indirmeden direk cleanupı kullandım bir şeyler oldu. Zahmet oluyor ama beraber yapma ansımız var mıdır DC'den falan?

Kurdum şu an oyuna giriyorum ilerleyişe göre bilgi vereyim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    97,2 KB · Görüntüleme: 286
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kurdum oynadım mevcut takıldığım yerden ilerleyebiliyorum. Oyun bitene kadar bu sürümde kalıp daha sonra güncellemesini yapacağım emeğinize sağlık 🙏

Rica ederim. İyi oyunlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı