Sürprizbozan Detroit Connor nasıl mı olmalı?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Kaliteli oyundur, bizim değil kendi vicdanınızla hareket edin. Kaliteli dememin sebebi başka bir sonla tekrar oynarsın.
Benim istediğim Yol Ayrımı bölümünden sonra 3 ü de olsun ama Connor aykırı olmasın görevine sadık kalsın isterim. Ve araştırırken gördüm bizim kopyamız geliyormuş Hank birimizi öldürüyormuş ölmemek için oğlunun ismini bilmek lazımmış.Ben köpeğinin ismini biliyorum oğlununkini bilmiyorum öldürürmü beni?

Benim istediğim yol ayrımı bölümünden sonra 3'ü de olsun ama connor aykırı olmasın görevine sadık kalsın isterim. Ve araştırırken gördüm bizim kopyamız geliyormuş hank birimizi öldürüyormuş ölmemek için oğlunun ismini bilmek lazımmış. Ben köpeğinin ismini biliyorum oğlununkini bilmiyorum öldürür mü beni?

Eğer bilmek istersen;

@CleanIElitte bu arada oyuna tekrar başlayıp Full connor tarafından oynayasım geldi, galiba başlayacağım.

Benim istediğim Yol Ayrımı bölümünden sonra 3 ü de olsun ama Connor aykırı olmasın görevine sadık kalsın isterim. Ve araştırırken gördüm bizim kopyamız geliyormuş Hank birimizi öldürüyormuş ölmemek için oğlunun ismini bilmek lazımmış.Ben köpeğinin ismini biliyorum oğlununkini bilmiyorum öldürürmü beni?
O kadarını hatırlamıyorum ama oyun zevkinizi mahvetmişsiniz. Böyle hesaplama yaparak spoiler yiyerek keyif alabilecek misiniz?

Eğer bilmek istersen;

@CleanIElitte Bu arada oyuna tekrar başlayıp full Connor tarafından oynayasım geldi, galiba başlayacağım.
Gerçekten benimde başlayaşım geldi canım çekti sanırım.

Son düzenleme:
O kadarını hatırlamıyorum ama oyun zevkinizi mahvetmişsiniz. Böyle hesaplama yaparak spoiler yiyerek keyif alabilecek misiniz?

Gerçekten benimde başlayaşım geldi canım çekti sanırım.
keşke okumasaymışım oraları

Aykırı olmayacağım Connor ölünce geri gelmiyormuş zaten Connor görevinden dönmez ne güzel 3 ü de olur bölümün devamında ama Amanda ne diyecek bu duruma fikrim yok umarım görevi başaramadın diyip bir üst modele geçmez veya hafızamız tam bi şekilde geri gelir.

keşke okumasaymışım oraları

Aykırı olmayacağım Connor ölünce geri gelmiyormuş zaten Connor görevinden dönmez ne güzel 3 ü de olur bölümün devamında ama Amanda ne diyecek bu duruma fikrim yok umarım görevi başaramadın diyip bir üst modele geçmez veya hafızamız tam bi şekilde geri gelir.
Hayırlısı şu anda bir başyapıt oynuyorsunuz, keyfini çıkarın iyi oyunlar.

Hayırlısı şu anda bir başyapıt oynuyorsunuz, keyfini çıkarın iyi oyunlar.
Oyunu bitirdim.Dediğiniz gibi kendi vicdanımla ilerledim ve en sonda herkes yaşadı. Son yerde Markus a ateş etmedim en güzel son bumudur bilmiyorum ama çok güzel bir son oldu.Tekrar tekrar oynayıp diğer sonlarıda göreceğim.

Yol Ayrımı bölümünde ilk başta programda kalmayı tercih ettim Connor öldü Connor geri gelir mi?

Bölümü başa alıp Markusu öldürdüm o da içime sinmedi.

Sizce Connoru aykırı mı yapayım yoksa programa bağlı mı kalsın?

Connor en az 3-4 kere öldü hepsinde de geldi. Ama oyunun sonunda (sen nasıl bir sona gidersin bilmiyorum) Amanda Connor yerine yeni model bir Connor kullanıyor. Yani Connor ölüyor gibi bir şey.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı