Matematik yapamamak

wasienn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum. Bu lanet matematiği yapamıyorum. Yani az buçuk temelim var ama yine de olmuyor. Konuyu dinliyorum, soruya geçiyorum, yok yani donup kalıyorum, hiçbir şey yok. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, bir şey sormak istiyorum. Bu lanet matematiği yapamıyorum. Yani az buçuk temelim var ama yine de olmuyor. Konuyu dinliyorum, soruya geçiyorum, yok yani donup kalıyorum, hiçbir şey yok. Ne yapmam gerek? Yardımcı olursanız sevinirim.

Kaçıncı sınıfsın hangi konuda zorlanıyosun?

Kaçıncı sınıfsın ona göre yazabilirim reçeteyi eğer ortaokulsan işin rahat liseysen biraz temel lazım bunu sana verecek kanallar önerebilirim üstüne sağlam hocalardan çözersen en sevdiğin ders bile olur şu aralar beni daralmayan 2 ders fizik ve mat mesela.

Kaçıncı sınıfsın ona göre yazabilirim reçeteyi eğer ortaokulsan işin rahat liseysen biraz temel lazım bunu sana verecek kanallar önerebilirim üstüne sağlam hocalardan çözersen en sevdiğin ders bile olur şu aralar beni daralmayan 2 ders fizik ve mat mesela.

11. sınıfım meslek lisesi öğrencisyim
Biraz temelim var ama konuyu dinliyorum soruyu yapamıyorum nadir.

Kaçıncı sınıfsın hangi konuda zorlanıyosun?

11. sınıf rasyonel sayılar kümeler toplama çıkarma bölme falan hariç her şey.

11. sınıfım meslek lisesi öğrencisyim

Soru çözümleri var soruların internette ordan bakabilirsiniz çözemiyorsanız internetten temel videolar bulup ordan başlayın.

11. sınıfım meslek lisesi öğrencisyim.

Konuyu anlayıp soruyu yapamıyorsan soruyu yorumlayamıyorsun tavsiyem YouTube'dan bir hocayla konuyu ilerletmen iyi olur soruları durdur kendin çöz doğru çözsen bile bir daha hocanın çözümünü izle seviyene göre kendine hoca belirleyebilirsin ben eyüpb ile götürüyorum konuları zor gelir diyorsan mert hocayada bakabilirsin ama abartıldığı kadar zor olduğunu düşünmüyorum eyüpbnin ona da bakabilirsin.

''Yapamıyorum, beceremiyorum'' dersen yapamazsın zaten. Otur Sandalye'ye konularını teker teker ayrıştır YouTube video kaynıyor zaten, nerede takılıyorsan oraya yoğunlaş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı