Dev Kapışma: Çöplere Karşı Savaş 2

@Elektrikci_Hasan LoL yapımcısının evi ha? İyi olmuş beğendim konteyner de Çin'den geliyor Alibaba. 😄

Ortalama LoL oyuncusu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görmeyenleri etiketleme vakti 🙂

@ABCDE
@mstfaozder
@Enes3078
@kino
@hakan.klcarslan
@fogzilla
@Efe10
@Webcam kullanan insan
@Blacksidemre
@Affansen
@DedeYita
@Luthienn
@1080Tİ

Bu arada 50 kişi falan ilgilenir dedim yine saatler içerisinde 300'ü bulduk arkadaşlar varolun.
Çizdiğin ve etiketlediğin için teşekkürler. Bu videodaki Windows 10 olarak çizebilir misin? Eğer yapamam dersen R3 3300x olarak beni çizebilir misin?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1602345053775.png

Biraz sonra bina yıkılcak son dakikalarımda hala savaşıyorum. Neden kılıç onu çözemedim ama.

@Elektrikci_Hasan LoL yapımcısının evi ha? İyi olmuş beğendim konteyner de Çin'den geliyor Alibaba. 😄

Ortalama LoL oyuncusu;

Ne izledim ben?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı