Devam eden Xbox Game Pass üyeliğine Ultimate üyeliği alırsak ne olur?

kenan360

Hectopat
@319361 hocamın hazırlamış olduğu Bedava 3 aylık Gamepass kodu nasıl alınır? adlı rehberinden 3 aylık bedava Xbox Game Pass (PC) üyeliği aldım, ben şimdi bu Xbox Game Pass işini bayağı sevdim, özellikle Forza Horizon 5 gibi yeni çıkan bir oyunun anında kütüphanemde olması çok güzel bir şey ama kötü bir şey de var. Bu Forza Horizon 5'i benim PC kaldırmıyor maleseef. İnternette gördüm Game Pass üyeliği olanlar için bir Cloud hizmeti varmış bu Xbox'da, hizmetten yararlanmak için Ultimate üyelik gerekiyormuş, ben şimdi bu 3 aylık devam eden üyeliğimin yanında parayla 1 aylık Game Pass Ultimate üyeliği alırsam ne olur? Tabiikide 4 ay olur evet ama nasıl olur? Yani ben şimdi 3 ay sonramı Ultimate üyeliğe geçeceyim yoksa hemen mi?

4 aylık Ultimate olarak dönüşüyor Xbox Cloud hizmeti Türkiye'de açılmadı diye biliyorum.

Xbox Cloud hizmeti Türkiye'de açılmadı diye biliyorum.

-Telefondan konum değiştirip VPN ile girebiliyorsunuz oyuna bağlandıktan sonra VPN kapatırsanız daha akıcı oynayabilirsiniz, PC için ise biraz zor bazen çalışmayabiliyor ilk önce bölgenizi değiştirmeniz sonra da VPN kurup kullanmanız gerekiyor bende bazen çalışıyor bazen çalışmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…