Devam zorunluluğu olmayan bölüm önerileri

aydnnb

Zeptopat
Arkadaşlar merhaba, ben seneye zevk için üniversite okumak istiyorum ama çoğu uzaktan eğitim bölümü kapatılmış. Ağırlıklı olarak kimya, matematik, psikoloji gibi bir temel bilim bölümü okumayı düşünüyorum. Spesifik olarak Ankara veya Eskişehir'de bulunan devamsızlığı çok önemsemeyen sadece sınavlara girebileceğim okul ve bölüm önerileri olan var mıdır? Rica ediyorum madem gitmeyeceksin neden okumak istiyorsun gibi şeyler söylemeyim. Okuma hevesimi devam ettirmek için bunu yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Yani bu okula göre değil hocaya göre değişen bir şey ve ben iki üniverste gittim hiçbir zaman devamsızlık diye derdim olmadı hatta birinde bir dönem boyunca okula gitmedim bir şey olmadı yani gitceğin yerde devam zorunluluğu olmaz hoca imza alır o kadar.

Merhaba @aydnnb. Gazi Üniversitesi Uzaktan Öğretim Matematik bölümü belki kıstaslarınıza uyabilir diyecektim ama maalesef bu seneden itibaren öğrenci almayı bırakmışlar sanırım.
Sakarya Üniversitesi, ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi.
Merhaba. Bu üniversitelerde hangi bölümlerdeydiniz, ve hangisinde 1 yarıyıl gitmemenize rağmen vize, ve finallere girip dersleri geçmiştiniz?

Merhaba. Bu üniversitelerde hangi bölümlerdeydiniz, ve hangisinde 1 yarıyıl gitmemenize rağmen vize, ve finallere girip dersleri geçmiştiniz?

Sakarya'da makine mühendisliği, mimar sinanda istatistik. Sakarya'da makine mühendisliğinde ilk dönem üç hafta ikinci dönem hiç gitmedim. Sadece kütüphaneye giderek internette ders videosu ya da arkadaşlardan not alarak geçtim.

Sakarya Üniversitesinde Makine Mühendisliği, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesinde İstatistik. Sakarya'da Makine Mühendisliğine ilk dönem 3 hafta gitmedim, 2. dönem ise hiç gitmedim sadece kütüphaneye giderek internette ders videosu izleyerek ya da arkadaşlardan not alarak geçtim.
Bilginiz için teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba, ben seneye zevk için üniversite okumak istiyorum ama çoğu uzaktan eğitim bölümü kapatılmış. Ağırlıklı olarak kimya, matematik, psikoloji gibi bir temel bilim bölümü okumayı düşünüyorum. Spesifik olarak Ankara veya Eskişehir'de bulunan devamsızlığı çok önemsemeyen sadece sınavlara girebileceğim okul ve bölüm önerileri olan var mıdır? Rica ediyorum madem gitmeyeceksin neden okumak istiyorsun gibi şeyler söylemeyim. Okuma hevesimi devam ettirmek için bunu yapmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Bolumle alakasi yok hocam, tamamen universitenin kurallarina ve en onemlisi hocanin kurallarina bagli, bazilari gec kalmanizi bile girerken bazilari hic girmiyor.

Bolumle alakasi yok hocam, tamamen universitenin kurallarina ve en onemlisi hocanin kurallarina bagli, bazilari gec kalmanizi bile girerken bazilari hic girmiyor.
Biliyorum hocam aslında sormak istediğim bu zaten ama aynı ünide farklı bölümler kendi kurallarını koyabiliyor. Ben gazi veya ankara üniversitesi özelinde istatistik, mat veya kimya okumayı düşündüm ama bu ünilerle alakalı da bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.

Sakarya'da makine mühendisliği, mimar sinanda istatistik. Sakarya'da makine mühendisliğinde ilk dönem üç hafta ikinci dönem hiç gitmedim. Sadece kütüphaneye giderek internette ders videosu ya da arkadaşlardan not alarak geçtim.
Bilgilendirme için çok teşekkürler hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı