Önemsiz Cioran
Hectopat
Arkadaşlar okulun devamsızlığı izinliye geçirmeme hakkı var mı? 12.Sınıfta böyle bir durum yaşanılır mı? İzinliye geçirmemekle her gün tehdit ediyorlar.
Geçirme gibi bir zorunlulukları yok.Arkadaşlar okulun devamsızlığı izinliye geçirmeme hakkı var mı? 12.Sınıfta böyle bir durum yaşanılır mı? İzinliye geçirmemekle her gün tehdit ediyorlar.
Onlar devamsızlık yapmaman için uydurulmuş bahaneler. 12.sınıfım 20 gün devamsızlığım var neredeyse velini çağırıp özürlüye aktarabiliyorsun.Arkadaşlar okulun devamsızlığı izinliye geçirmeme hakkı var mı? 12.Sınıfta böyle bir durum yaşanılır mı? İzinliye geçirmemekle her gün tehdit ediyorlar.
Eski okulumda bende yapıyordum da bu okuldakiler biraz rahatsız. Emin olamıyorum.Onlar devamsızlık yapmaman için uydurulmuş bahaneler. 12.sınıfım 20 gün devamsızlığım var neredeyse velini çağırıp özürlüye aktarabiliyorsun.
Korkmana gerek yok hocam velini çağırt özürlüye aktar. Silmeme gibi bir bahaneleri yok.Eski okulumda bende yapıyordum da bu okuldakiler biraz rahatsız. Emin olamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.