Devamsızlığım Sildirme

Bu devamsızlığı sildirebilir miyim?

• Hayır, sınıfta kaldın

Oy: 3 30,0%
  • Evet, bir yolu var(bir yolu varsa lütfen söyleyin)

Oy: 7 70,0%

• Oy verenlerin toplamı
    10

sametnkleer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar resimde gördüğünüz gibi devamsızlığım çok. Ben lise 2 öğrencisiyim. Ben bu devamsızlıkla sınıfta kalıyorum galiba. Ben annemle beraber gittim müdür ile görüştük 16 gününü izinli olarak yazdırdık. Diğerlerini silebiliyor muyum? Çünkü bildiğim kadarıyla 10 gün özürsüz 20 gün özürlü devamsızlık yapma hakkımız var. Yani toplamda 30 gün. Ben şu anda 30 günü geçtim. Ne yapmam lazım?

Şimdi bana bu devamsızlığı neden ve nasıl yaptın diye sorarsanız. Ben bundan 2 sene önce 9.sınıf öğrencisiydim. İlk başlarda okul çok güzeldi. Sonra ne olduysa bana bir şeyler oldu okula hiç gidesim olmadı. Okula istemeyerek gitmeye başladım. Derse giriyordum kafamı sıraya koyup yatıyordum ve eve gidiyordum bunu her gün tekrarladım ve doğal olarak dersler de gitti tabi. Ve sonuç olarak sınıfta kaldım.

Sonraki sene okulumu değiştirdim sıfırdan bir başlangıç yapacağım dedim. 9.sınıfı tekrar okudum. Bu senem çok güzel geçti derslerim çok iyiydi. Okulda matematikte 9.sınıf birincisi oldum diğer derslerim de süperdi o yılı taktir ile geçtim.

Ve gelelim bu seneye yani 10.sınıfa bu sene daha okulun ilk gününden 2 sene önceki şeyleri yaşamaya başladım. İlk 3 hafta hiçbir dersi dinlemedim. Ve 1.sınavlarım düşük geldi. Ben de iki sene önceki şeyi bir daha yaşamayayım diye, derslerim gene düşmesin diye okula gitmedim bunun yerine evde ders çalışmaya karar verdim. Okula da neredeyse sadece sınavlar için gidiyordum neyse ikinci sınavları fazlasıyla düzelttim. Ama devamsızlıkları hiç düşünemedim.

Gördüğünüz gibi şimdi de bu durumdayım. Ders notlarımda fena değil ortalamanın biraz üstünde. Ben ne yapayım şimdi lütfen yardımcı olun sınıfta bir kez daha kalmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Devamsızlık sınırının 30 gün olduğundan emin misin?

Geçen sene 44,5 gün devamsızlık hakkımız vardı. Ben şu anda mezunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…