AhmetAli02314
Centipat
Arkadaşlar son sınıfım ders çalışmak için ve okulda idare ile aram zaten çok kötü her sene izin veriliyor son sınıflara sizce bu sene ne olur mayıs ayında veya önümüzdeki süre içerisinde?
2 senedir verilmiyor diye biliyorum, bence dikkatli olun.Arkadaşlar son sınıfım ders çalışmak için ve okulda idare ile aram zaten çok kötü her sene izin veriliyor son sınıflara sizce bu sene ne olur mayıs ayında veya önümüzdeki süre içerisinde?
Arkadaşlar son sınıfım ders çalışmak için ve okulda idare ile aram zaten çok kötü her sene izin veriliyor son sınıflara sizce bu sene ne olur mayıs ayında veya önümüzdeki süre içerisinde?
Yeni Milli Eğitim Bakanı geçen yıl devamsızlık affının çıkmayacağını söylemişti. Geçen yıl gerçekten de devamsızlık affı çıkmadı, bu yıl da çıkmayacaktır.
izin verirler mi sonlara doğruGeçen sene ya da evvelsi sene MEB o sistemi kaldırdı ama bazı okullarda idare, devamsızlıkları hala silebiliyor. Geçen sene bir arkadaşım devamsızlıktan sınıfta kalıyordu ve devamsızlıklarının birkaçını sildiler.
Okuldan okula değişir ama resmiyette af çıkmazsa okul çok yardımcı olamaz. Eğer kalırsanız üniversiteye yerleşemiyorsunuz, bunu dikkate alarak devamsızlık haklarınızı kullanın.Peki okul izin verir mi geçen sene izin verdi.
Peki okul izin verir mi geçen sene izin verdi.
İzin verirler mi sonlara doğru.
Kesinlikle riske atma, Yusuf Tekin çok keskin şekilde af olmayacağını söyledi. Hem meslek liselerine adam yollamaya çalışıyorlar bu yüzden insanların sınıfta kalması işlerine geliyor.Arkadaşlar son sınıfım ders çalışmak için ve okulda idare ile aram zaten çok kötü her sene izin veriliyor son sınıflara sizce bu sene ne olur mayıs ayında veya önümüzdeki süre içerisinde?
Kesinlikle riske atma, Yusuf Tekin çok keskin şekilde af olmayacağını söyledi. Hem meslek liselerine adam yollamaya çalışıyorlar bu yüzden insanların sınıfta kalması işlerine geliyor.
Ben diyordum bizi en azından son 2 hafta çağırmazlar fakat sordum soruşturdum geçen sene mezun olanlara veya idareye sordum öyle bir şey yokmuş... Ama mesela arkadaşımın okulunda 15 Mayıs'tan sonra gelmeyebilirsiniz denmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.