7 gün oldu hocam inşallah girilmezBenim devamsızlıklarım da bir çok defa girilmedi. Henüz girmemiş olamazlar. Çünkü 4 ay önce de bir ara gitmemiştim özürsüz. Ve şuan o gün gitmişim sayılıyorum.
Mantıklı.E tamam daha iyi.
Hocam yanıtınız için sağ olun fakat müdür yardımcısına gidersem zaten yok yazar hemen ben yazılsın istemiyorum?Burada sormak yerine okulda bir hocaya ya da müdür yardımcısına sorarsan daha hızlı bir cevap alabilirsin diye düşünüyorum.
Bence daha iş işten geçmiş unutulmuştur gitmiştir. 7 gün geçmiş şimdiye kadar girilmediyse daha girilmez diye düşünüyorum.7 gün oldu hocam inşallah girilmez
Hocam benim bildiğim 7 iş günü içinde girilmesi gerekiyor müdür yardımcısı da biraz sorumsuz gibi geldi bana muhtemelen unutulmuştur.Bence daha iş işten geçmiş unutulmuştur gitmiştir. 7 gün geçmiş şimdiye kadar girilmediyse daha girilmez diye düşünüyorum.
1- Gezi yapılmış olabilir.Pardon hocam hata yapmışım Nisan olacaktı
Hocam yanıtınız için sağ olun fakat müdür yardımcısına gidersem zaten yok yazar hemen ben yazılsın istemiyorum?
İnşallah hocamO zaman boş ver 1 gün kafa izni yapmışsın say
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.