3 375960 Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 1.623 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 9 Mayıs 2022 #11 Aga daha 29 Mayısa gelmedik.
2pacshakur Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 9 Mayıs 2022 #12 CHRİS W4LKER dedi: Benim devamsızlıklarım da bir çok defa girilmedi. Henüz girmemiş olamazlar. Çünkü 4 ay önce de bir ara gitmemiştim özürsüz. Ve şuan o gün gitmişim sayılıyorum. Genişletmek için tıkla... 7 gün oldu hocam inşallah girilmez
CHRİS W4LKER dedi: Benim devamsızlıklarım da bir çok defa girilmedi. Henüz girmemiş olamazlar. Çünkü 4 ay önce de bir ara gitmemiştim özürsüz. Ve şuan o gün gitmişim sayılıyorum. Genişletmek için tıkla... 7 gün oldu hocam inşallah girilmez
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 9 Mayıs 2022 #13 Mert Atakann dedi: E tamam daha iyi. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Bana girilmediğin de ben de sevinmiştim.
Mert Atakann dedi: E tamam daha iyi. Genişletmek için tıkla... Mantıklı. Bana girilmediğin de ben de sevinmiştim.
2pacshakur Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 9 Mayıs 2022 #14 tuna ayvaz dedi: Burada sormak yerine okulda bir hocaya ya da müdür yardımcısına sorarsan daha hızlı bir cevap alabilirsin diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanıtınız için sağ olun fakat müdür yardımcısına gidersem zaten yok yazar hemen ben yazılsın istemiyorum?
tuna ayvaz dedi: Burada sormak yerine okulda bir hocaya ya da müdür yardımcısına sorarsan daha hızlı bir cevap alabilirsin diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam yanıtınız için sağ olun fakat müdür yardımcısına gidersem zaten yok yazar hemen ben yazılsın istemiyorum?
CHRİS W4LKER Decapat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 2.996 Çözümler 10 9 Mayıs 2022 #15 2pacshakur dedi: 7 gün oldu hocam inşallah girilmez Genişletmek için tıkla... Bence daha iş işten geçmiş unutulmuştur gitmiştir. 7 gün geçmiş şimdiye kadar girilmediyse daha girilmez diye düşünüyorum.
2pacshakur dedi: 7 gün oldu hocam inşallah girilmez Genişletmek için tıkla... Bence daha iş işten geçmiş unutulmuştur gitmiştir. 7 gün geçmiş şimdiye kadar girilmediyse daha girilmez diye düşünüyorum.
2pacshakur Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 9 Mayıs 2022 #16 CHRİS W4LKER dedi: Bence daha iş işten geçmiş unutulmuştur gitmiştir. 7 gün geçmiş şimdiye kadar girilmediyse daha girilmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim 7 iş günü içinde girilmesi gerekiyor müdür yardımcısı da biraz sorumsuz gibi geldi bana muhtemelen unutulmuştur.
CHRİS W4LKER dedi: Bence daha iş işten geçmiş unutulmuştur gitmiştir. 7 gün geçmiş şimdiye kadar girilmediyse daha girilmez diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim 7 iş günü içinde girilmesi gerekiyor müdür yardımcısı da biraz sorumsuz gibi geldi bana muhtemelen unutulmuştur.
Mikail Ebrinç Kilopat Katılım 9 Ağustos 2019 Mesajlar 739 Çözümler 3 Yer İstanbul/Esenyurt Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 4600H - GTX 1650 - 16GB Ram PS5 Slim Galaxy S24 256GB Cobalt Violet Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #17 Benim 2 ders geç kalmışlığım var umarım girmezler, 0 gün yazıyor mis gibi.
HKHBHKK APORIQ Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 344 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mayıs 2022 #18 2pacshakur dedi: Pardon hocam hata yapmışım Nisan olacaktı Genişletmek için tıkla... 1- Gezi yapılmış olabilir. 2- Cuma günü olmasıyla bir alakası olabilir. 3- Üşenmişlerdir??
2pacshakur dedi: Pardon hocam hata yapmışım Nisan olacaktı Genişletmek için tıkla... 1- Gezi yapılmış olabilir. 2- Cuma günü olmasıyla bir alakası olabilir. 3- Üşenmişlerdir??
tuna ayvaz Decapat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #19 2pacshakur dedi: Hocam yanıtınız için sağ olun fakat müdür yardımcısına gidersem zaten yok yazar hemen ben yazılsın istemiyorum? Genişletmek için tıkla... O zaman boş ver 1 gün kafa izni yapmışsın say
2pacshakur dedi: Hocam yanıtınız için sağ olun fakat müdür yardımcısına gidersem zaten yok yazar hemen ben yazılsın istemiyorum? Genişletmek için tıkla... O zaman boş ver 1 gün kafa izni yapmışsın say
2pacshakur Hectopat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 276 Çözümler 1 9 Mayıs 2022 #20 tuna ayvaz dedi: O zaman boş ver 1 gün kafa izni yapmışsın say Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam
tuna ayvaz dedi: O zaman boş ver 1 gün kafa izni yapmışsın say Genişletmek için tıkla... İnşallah hocam