Devamsızlık hakkı biterse ne olur?

Silmekten özürlüye geçirmek değil dimi? Direk geldi yazmak.
Hayır. Düz silmekten bahsediyorum. Bazı müdür/müdür yardımcıları 5 günü aşarsa özürlüye geçirmeyi yapamıyoruz diye yalan söylüyorlar o da gerçek değil. Ben kendim 1. dönem yapılan devamsızlığı özürlüye geçirtenleri gördüm yalan onlar. Tabii her müdür/müdür yardımcısı aynı olmuyor dediğim gibi.

Hayır. Düz silmekten bahsediyorum. Bazı müdür/müdür yardımcıları 5 günü aşarsa özürlüye geçirmeyi yapamıyoruz diye yalan söylüyorlar o da gerçek değil. Ben kendim 1. dönem yapılan devamsızlığı özürlüye geçirtenleri gördüm yalan onlar. Tabii her müdür/müdür yardımcısı aynı olmuyor dediğim gibi.
Onu biliyorum zaten test olup gidemediğim günleri geçirmiştim.

20'yi aştığı için sınıfta kalırsın diye biliyorum.
Bilgi yanlış hocam. Özürlü devamsızlığın 20 gün olursa bir sıkıntı olmuyor.

10 gün özürsüz, toplam 30 gün devamsızlık hakkınız var. İkisinden birisinin yarım gün aşması durumunda kalınıyor.

Biliyorum onu yarında okula gidemeyeceğimi var sayarsak sadece 3.5 günüm kaldı, idare ederim okul sonuna kadar ama olur ya bir şey oldu 30 günü geçti ne yapmam lazım bilmiyorum.

Bende aynı durumdayım bunun hiçbir çözümü yok karantinaya girmediğin sürece hasta olsan bile okula gitmek zorundasın yoksa kalıyosun.

Bilgi yanlış hocam. Özürlü devamsızlığın 20 gün olursa bir sıkıntı olmuyor.

10 gün özürsüz, toplam 30 gün devamsızlık hakkınız var. İkisinden birisinin yarım gün aşması durumunda kalınıyor.
Ben özürlü 20'yi kast etttim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı