Devamsızlık kaç olunca kalınıyor?

wwwwelll12

Femtopat
Katılım
18 Nisan 2024
Mesajlar
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Kesinlikle emin olanlar cevaplasın çok acil.

10 günü geçince mi kalınıyor yoksa direkt 10'da kalıyor muyum özürsüz devamsizlikta 10. sınıfım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle emin olanlar cevaplasın çok acil.

10 günü geçince mi kalınıyor yoksa direkt 10'da kalıyor muyum özürsüz devamsizlikta 10. sınıfım.
İzinsiz devamsızlığın 10 günü geçerse kalırsın. İzinli + izinsiz toplamı 30 günü geçerse direkt kalırsınız. Dediğim gibi izinsiz devamsızlık 10 günü geçtiği gibi kalıyorsunuz.
 
Doğru bilgiyi ispatıyla paylaşır mısın?
(5) (Değişik:RG-8/9/2023-32303) Devamsızlık süresine ilişkin hususlar şunlardır:

a) Devamsızlık süresi özürsüz 10 günü, toplamda 30 günü aşan öğrenciler, ders puanları ne olursa olsun başarısız sayılır ve durumları yazılı olarak velilerine bildirilir. Önleme, müdahale ve yönlendirme komisyonu; devamsızlık yapan ve sınıf tekrarı riski bulunan öğrenci velisini devamsızlığın 5 inci gününde okula davet eder, devamsızlık nedenlerini ortadan kaldırıcı çalışmaları iş birliği içinde yapar. Özürsüz olarak yapılan her bir devamsızlık günü, haftalık ders çizelgesinde belirtilen sosyal sorumluluk çalışmaları için öngörülen süreye bir saat olarak ayrıca eklenerek devamsızlık yapan öğrencilerin sosyal sorumluluk çalışmalarını tamamlamalarını sağlar.
 
Herhangi bir ispatım yok ama sizin de yok. Yıllardır çoğu kişiden böyle duydum + birkaç saat önce bu soruyu bizzat müdür yardımcısına sordum 10 olunca kalmıyorsun dedi.

Ben liseyi bitireli 10 sene oldu müdür yardımcısı kaldın diye çağırmıştı beni de bir şekilde halletmiştik 1 sene yazık olacaktı yoksa sen bilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı