Devamsızlık olması gerekenden fazla görünüyor

Hakkı_213

Femtopat
Daha fazla  
12. sınıfım e-okula girdiğimde özürlü 11, özürsüz 8.5 gün yazıyor devamsızlığım ama alt kısımdaki günleri toplayınca 5 ediyor. Bu tutarsızlık neden oluyor?

Screenshot_2025-05-26-18-47-45-785-edit_com.meb.vbsmobil.jpg

Screenshot_2025-05-26-18-47-23-127-edit_com.meb.vbsmobil.jpg

Screenshot_2025-05-26-18-47-02-292-edit_com.meb.vbsmobil.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç gün öncesine kadar faaliyetleri saymıyordu sistem. Bildiğim kadarıyla onlar özürlü olarak yazılmıyor.

"c) (Mülga :RG-13/9/2014-29118)

(3) (Değişik:RG-8/9/2023-32303) Yurt içinde ve yurtdışında, bilim, tiyatro, spor, müzik, folklor, beceri yarışması, mesleki ve benzeri eğitici-kültürel faaliyetlere ve bunların hazırlık çalışmalarına katılmasına Bakanlık, mahallî mülki amirleri ve/veya millî eğitim müdürlüklerince izin verilen öğrenciler ile Gençlik ve Spor Bakanlığınca belirlenen faaliyetin hazırlık dönemi ve organizasyon sürecine katılan öğrenciler, okula devam edemedikleri sürece faaliyet izinli sayılırlar ve bu süre devamsızlık süresine dâhil edilmez. Ancak faaliyet için verilen izinlerin toplamı bir eğitim ve öğretim yılının 2/3’ünden fazla olamaz. Yurt içindeki faaliyetlere katılan öğrencilere millî eğitim müdürlüklerince, yurtdışındaki faaliyetlere katılan öğrencilere ise Bakanlık ve/veya mahalli mülki idare amirlerince izin verilir. Bu öğrencilerin başarı durumlarının belirlenebilmesi için iki dönem puanı almış olmaları gerekir. Okul içinde veya il içinde yukarıda belirtilen izinlerin dışında okul müdürü veya görevlendirmesi hâlinde nöbetçi müdür yardımcısı tarafından verilen faaliyet izinleri devamsızlıktan sayılmaz."

Yönetmelik bu şekilde. Sizin durumunuzda değişen ne oldu anlamadım. Bir gidip müdüre sorun ne olduğunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı