herobenty Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #1 3 hafta once 2 gün okula gelmemiştim. E-okula girmemişler. Sonradan girme gibi bir durum olur mu? Ortaokuldayım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2024
3 hafta once 2 gün okula gelmemiştim. E-okula girmemişler. Sonradan girme gibi bir durum olur mu? Ortaokuldayım.
Çözüm 5 5 573734 27 Şubat 2024 herobenty dedi: 3 hafta once 2 gün okula gelmemiştim. E-okula girmemişler. Sonradan girme gibi bir durum olur mu? Ortaokuldayım. Genişletmek için tıkla... Hayır. Geçen hafta yeni bir düzenleme geldi. İdare yetkilileri devamsızlıkları en geç 1 gün içinde ekliyebiliyor artık.
herobenty dedi: 3 hafta once 2 gün okula gelmemiştim. E-okula girmemişler. Sonradan girme gibi bir durum olur mu? Ortaokuldayım. Genişletmek için tıkla... Hayır. Geçen hafta yeni bir düzenleme geldi. İdare yetkilileri devamsızlıkları en geç 1 gün içinde ekliyebiliyor artık.
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.278 Çözümler 125 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 27 Şubat 2024 #2 Sanırım daha da olmaz. Artı 0 Eksi
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #4 herobenty dedi: 3 hafta once 2 gün okula gelmemiştim. E-okula girmemişler. Sonradan girme gibi bir durum olur mu? Ortaokuldayım. Genişletmek için tıkla... Dönem sonu giren okullar var yani olabilir. Artı 0 Eksi
herobenty dedi: 3 hafta once 2 gün okula gelmemiştim. E-okula girmemişler. Sonradan girme gibi bir durum olur mu? Ortaokuldayım. Genişletmek için tıkla... Dönem sonu giren okullar var yani olabilir.
Crysusİmposter Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 179 Makaleler 1 27 Şubat 2024 #5 herobenty dedi: 3 hafta once 2 gün okula gelmemiştim. E-okula girmemişler. Sonradan girme gibi bir durum olur mu? Ortaokuldayım. Genişletmek için tıkla... Okuluna bağlı, arkadaşlarına sor gelmedikleri zaman yok yazılmışlar mı? Artı 0 Eksi
herobenty dedi: 3 hafta once 2 gün okula gelmemiştim. E-okula girmemişler. Sonradan girme gibi bir durum olur mu? Ortaokuldayım. Genişletmek için tıkla... Okuluna bağlı, arkadaşlarına sor gelmedikleri zaman yok yazılmışlar mı?
5 573734 Decipat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 1.265 Makaleler 3 Çözümler 6 27 Şubat 2024 #6 herobenty dedi: 3 hafta once 2 gün okula gelmemiştim. E-okula girmemişler. Sonradan girme gibi bir durum olur mu? Ortaokuldayım. Genişletmek için tıkla... Hayır. Geçen hafta yeni bir düzenleme geldi. İdare yetkilileri devamsızlıkları en geç 1 gün içinde ekliyebiliyor artık. Artı 1 Eksi Çözüm
herobenty dedi: 3 hafta once 2 gün okula gelmemiştim. E-okula girmemişler. Sonradan girme gibi bir durum olur mu? Ortaokuldayım. Genişletmek için tıkla... Hayır. Geçen hafta yeni bir düzenleme geldi. İdare yetkilileri devamsızlıkları en geç 1 gün içinde ekliyebiliyor artık.
B BNDG Hectopat Katılım 14 Ekim 2021 Mesajlar 317 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #7 Sistem değişmediyse sonradan girebiliyorlar sanırım. Artı 0 Eksi
KS KS herobenty Femtopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2024 #8 Crysusİmposter dedi: Okuluna bağlı, arkadaşlarına sor gelmedikleri zaman yok yazılmışlar mı? Genişletmek için tıkla... Yazmamislar. Mute yedimde yazamadim ne yazik ki. Artı 0 Eksi
Crysusİmposter dedi: Okuluna bağlı, arkadaşlarına sor gelmedikleri zaman yok yazılmışlar mı? Genişletmek için tıkla... Yazmamislar. Mute yedimde yazamadim ne yazik ki.