S skeerr Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #1 Böyle bir şey var mı? Kardeşim bayağı bir devamsızlık yaptı da.
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #2 Niye dava açılsın sınıfta kalır. Artı 0 Eksi
sadece bir üye Centipat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 238 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Ocak 2025 #3 Dava açılmaz, eğer ilkokulda falan okuyor ise hiç bir şey olmaz. Ortaokulda ise öğretmenlerin insafına kalır. Eğer lisedeyse sınıfta kalır. Hem dava nereden aklınıza geldi merak ettim. Artı 0 Eksi
Dava açılmaz, eğer ilkokulda falan okuyor ise hiç bir şey olmaz. Ortaokulda ise öğretmenlerin insafına kalır. Eğer lisedeyse sınıfta kalır. Hem dava nereden aklınıza geldi merak ettim.
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 Benim rekorum 7. sınıfta özürsüz 145 gün, özürlü 0.5 gün. Dava açılmaz fakat sınıfta kalır. Artı 0 Eksi
sadece bir üye Centipat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 238 Çözümler 2 Yer İstanbul 6 Ocak 2025 #5 uğurcan88 dedi: Benim rekorum 7. sınıfta özürsüz 145 gün, özürlü 0.5 gün. Dava açılmaz fakat sınıfta kalır. Genişletmek için tıkla... Hocam sanayide falan mı çalıştınız? Artı 0 Eksi
uğurcan88 dedi: Benim rekorum 7. sınıfta özürsüz 145 gün, özürlü 0.5 gün. Dava açılmaz fakat sınıfta kalır. Genişletmek için tıkla... Hocam sanayide falan mı çalıştınız?
R3HAA Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 954 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #6 uğurcan88 dedi: Benim rekorum 7. sınıfta özürsüz 145 gün, özürlü 0.5 gün. Dava açılmaz fakat sınıfta kalır. Genişletmek için tıkla... Özürlü yarım gün fazla olmuş Artı 0 Eksi
uğurcan88 dedi: Benim rekorum 7. sınıfta özürsüz 145 gün, özürlü 0.5 gün. Dava açılmaz fakat sınıfta kalır. Genişletmek için tıkla... Özürlü yarım gün fazla olmuş
uğurcan88 Decapat Katılım 20 Şubat 2024 Mesajlar 1.624 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #7 sadece bir üye dedi: Hocam sanayide falan mı çalıştınız? Genişletmek için tıkla... Yok yürümemi ve normal yaşamımı etkileyen bir hastalığım vardı müdür raporlarımı görmezden geldi bende gidemedim kaldı.(sınıfta kalmadım) R3HAA dedi: Özürlü yarım gün fazla olmuş Genişletmek için tıkla... Ayıp olmasın diye . Artı 0 Eksi
sadece bir üye dedi: Hocam sanayide falan mı çalıştınız? Genişletmek için tıkla... Yok yürümemi ve normal yaşamımı etkileyen bir hastalığım vardı müdür raporlarımı görmezden geldi bende gidemedim kaldı.(sınıfta kalmadım) R3HAA dedi: Özürlü yarım gün fazla olmuş Genişletmek için tıkla... Ayıp olmasın diye .
KS KS S skeerr Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #8 sadece bir üye dedi: Dava açılmaz, eğer ilkokulda falan okuyor ise hiç bir şey olmaz. Ortaokulda ise öğretmenlerin insafına kalır. Eğer lisedeyse sınıfta kalır. Hem dava nereden aklınıza geldi merak ettim. Genişletmek için tıkla... bir müdür yardımcısı kendisine devamsızlık yapmaya devam edersen mahkemeye kağıt yollucaz demiş, yazık çocuk eve ağlayarak geldi Artı 0 Eksi
sadece bir üye dedi: Dava açılmaz, eğer ilkokulda falan okuyor ise hiç bir şey olmaz. Ortaokulda ise öğretmenlerin insafına kalır. Eğer lisedeyse sınıfta kalır. Hem dava nereden aklınıza geldi merak ettim. Genişletmek için tıkla... bir müdür yardımcısı kendisine devamsızlık yapmaya devam edersen mahkemeye kağıt yollucaz demiş, yazık çocuk eve ağlayarak geldi
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.711 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:Kingston KC3000 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 6 Ocak 2025 #9 skeerr dedi: bir müdür yardımcısı kendisine devamsızlık yapmaya devam edersen mahkemeye kağıt yollucaz demiş, yazık çocuk eve ağlayarak geldi Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yapamaz. Ona ne zararı varmış ? gözünü korkutmak için öyle demiştir. Artı 0 Eksi
skeerr dedi: bir müdür yardımcısı kendisine devamsızlık yapmaya devam edersen mahkemeye kağıt yollucaz demiş, yazık çocuk eve ağlayarak geldi Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey yapamaz. Ona ne zararı varmış ? gözünü korkutmak için öyle demiştir.