Devamsızlıklar affedilir mi?

brk4352434

Centipat
Daha fazla  
Ankara'ya taşındık ve 12. sınıfa geçtim YKS'ye hazırlanıyorum ama devlet okulunda zamanımı öldürmek istemiyorum. Mümkünse sadece dershaneye gitmek istiyorum devlet okuluna yazılsam gitmesem sınıfta bırakırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ankara'ya taşındık ve 12. sınıfa geçtim YKS'ye hazırlanıyorum ama devlet okulunda zamanımı öldürmek istemiyorum. Mümkünse sadece dershaneye gitmek istiyorum devlet okuluna yazılsam gitmesem sınıfta bırakırlar mı?

Bırakırlar. Yeni okul, yeni yönetim, yeni öğretmenler. Tanımıyorsun hiçbirini, nasıl bir yönetim var bilmiyorsun. Yeni öğrencisin ayrıca orada, tolerans tanımazlar.

Belli olmuyor hocam kimse kesin bir şey söyleyemez MEB'e bağlı, bizim zamanımızda sorun yaşatmıyorlardı ama bu yaşatmayacakları anlamına gelmiyor açığa geçmekte bir seçenek tabii ki geçilebiliyorsa.

bazı Özel okullarda 12.sınıflara müsamaha gösteriyorlar, uzun bir süre gitmesen de yok yazmıyorlar falan. Ama devlet okulları maalesef böyle değil, kıyıcılar. hiç gitmezsen hatta gitmemeyi bırak direk devamsızlık hakkını doldursan bırakırlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı