Devamsızlıklar sıfırlanır mı?

Melih1337

Hectopat
Daha fazla  
@Melih1337 yayından yayına netler farklılık gösterebilir o yüzden YDS başvurusu yapmanızı istemiştim. YDS sonucuna göre YDT adına daha net bir yorum yapabiliriz. Henüz erken, o zamana kadar çalışmalarınızı sürdürün ve çıkmış YDS, KPDS, ÜDS, YÖK Dil soruları üzerinden deneme yapın. Çıkmış YKS Dil sorularını sınava son iki hafta kalaya saklayın.
Konuyla alakasız bir sorum daha var. Malum okulda çalışmak evde çalışmak kadar verimli değil ve ben de türlü sebeplerden dolayı açık öğretime geçemedim. Arada bir öğleden sonra gitmeyip evde çalışıyorum ve şu an 15,5 devamsızlığım var. 30 limit zaten biliyoruz. Öğretmenler falan genellikle "zaten af çıkıyor bu sene de pandemiyle geçti o yüzden af kesinlikle gelir" gözüyle bakıyor. Geçen bir öğretmenle daha konuşmuştum o da aynısını deyip üstüne "üniversiteye yerleşenlerde hiç sıkıntı olmuyor devamsızlıkları sıfırlıyorlar" tarzında bir şey demişti. Bunun üzerine öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam özürsüz 10 gün, toplam devamsızlık hakkınız 30. Onun dışında af konusunda bir bilgim yok dolayısıyla sizi yanlış yönlendirmek istemem. Onun vebali altında kalmak istemem. 🙏

@14kero arkadaşın kast ettiği MEB bu konuda af çıkarıyor mu çıkarmıyor mu diye.

@14kero sorun değil. 12. sınıfa kadar gelen öğrenciyi 12. sınıfta kolay kolay bırakacaklarını düşünmüyorum ama şimdi tersi de çıkarsa vebal altında kalmak istemem. O yüzden net konuşamıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı