Devamsızlıklar sildirilebilir mi?

love1

Decapat
Hasta oldugum icin 1 ay kadar okula gidemedim raporum vardi ama raporluda olsa yine de orada 30 gun yaziyor. Cok fazla hasta olan biriyim bunu nasıl sildirebilirim ya da silebilir miyim?

Hasta oldugum icin 1 ay kadar okula gidemedim raporum vardi ama raporluda olsa yine de orada 30 gun yaziyor. Cok fazla hasta olan biriyim bunu nasıl sildirebilirim ya da silebilir miyim?

Tam olarak bilmiyorum ama doğru hatırlıyorsam müdür veya müdür yardımcısı dilekçe yazarsa öyle bir şey oluyordu sanırım ama dediğim gibi tam olarak emin değilim çok geçmiş olsun sağlıklı günler dilerim.

Tamamen müdür yardımcısının durumuna bağlı, geçen sene sildirmek yasaktı ama ben birkaç gün sildirmiştim. Kendin gidip konuş durumu anlat eğer silmezse ailen okula gidip konuşsunlar böyle durumlarda silerler.

Tamamen müdür yardımcısının durumuna bağlı, geçen sene sildirmek yasaktı ama ben birkaç gün sildirmiştim. Kendin gidip konuş durumu anlat eğer silmezse ailen okula gidip konuşsunlar böyle durumlarda silerler.

Umarim silerler eger ki silmezlerse okul degistirmeyi falan denerim.

Hocam hastaneden ozel hastalik durumlarinda sadece 60 gun oluyor. 11-12.sinifsaniz sildirmeyi deneyebilirsiniz. Onun disinda mudur yardimcisina basvurabilirsin. Yok ben yapamam derse direk biraz baskin bir aile uyenize soyleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı